Info Actual

Info Actual > Diverse > “Folosește cele trei-patru fente în cea mai mare parte a timpului”, vezi cine a spus asta despre Cristiano Ronaldo
Diverse

“Folosește cele trei-patru fente în cea mai mare parte a timpului”, vezi cine a spus asta despre Cristiano Ronaldo

“Folosește cele trei-patru fente în cea mai mare parte a timpului”. Această declarație aparține unui fost coleg al lui Cristiano.

Francezul Mikael Silvestre (42 de ani) a realizat o comparație între brazilianul Ronaldo și portughezul Cristiano Ronaldo, în cadrul unui podcast făcut de un grup de fani de la Manchester United.

Silvestre a fost coechipier cu “Il Fenomeno” la Inter Milano, în timp ce pe actualul fotbalist de la Juventus l-a avut coleg pe Old Trafford, sub comanda lui Alex Ferguson. Francezul a strâns pentru națională 40 de selecții și a marcat de două ori. Silvestre a fost folosit atât ca fundaș central, cât și ca fundaș stânga, dar a declarat că preferă să joace în centrul apărării.

 

“Folosește cele trei-patru fente în cea mai mare parte a timpului”

“Pe Cristiano poți să-l anticipezi pentru că are doar trei-patru fente. Le folosește pe acestea în cea mai mare parte a timpului”, i-a strivit orgoliul portughezului fostul său coleg de la “Diavoli”.

“În schimb, Il Fenomeno e cu totul și cu totul altceva. Totul se desfășura într-o viteză amețitoare. Am jucat și împotriva lui Cristiano, și împotriva lui Messi. Dar cel mai greu a fost cu brazilianul Ronaldo”, a continuat Silvestre.

 

“Il Fenomeno inventa lucruri pe moment”

Măcinat de accidentări, Ronaldo a avut perioade când a jucat chiar și ușor accidentat. Momentele sunt evocate de Silvestre.

“El inventa lucruri pe moment, asta-l făcea special. Degeaba anticipai că o va lua prin stânga sau prin dreapta ta, oricum ar fi trecut. Mai mult, putea să înscrie din orice poziție, iar uneori a trecut de fundași celebri, chiar dacă juca într-un picior”.

Silvestre și-a început cariera la clubul francez Rennes, în sezonul 1995/1996. La Rennes a început să fie cunoscut la nivel european, iar în sezonul 1997/1998 a semnat cu Internazionale Milano.

A jucat în 18 partide de campionat pentru Inter, precum și șase partide în cupele europene. Silvestre s-a transferat la Manchester United pe 10 septembrie 1999, pentru 4 milioane de lire sterline.