Lifestyle

Fosta gimnastă Cătălina Ponor a anunțat că nu se vaccinează. Este iureș în lumea sportului

Fosta gimnastă Cătălina Ponor a anunțat că nu se vaccinează. Este iureș în lumea sportului

Fosta gimnastă Cătălina Ponor a anunțat că nu se vaccinează. Este iureș în lumea sportului. Cătălina Ponor, fosta mare gimnastă, a transmis un mesaj care a creat iureș în lumea sportului. Ea a anunțat că momentan nu se va imuniza.

Fosta gimnastă Cătălina Ponor a anunțat că nu se vaccinează. Este iureș în lumea sportului. Într-un interviu pentru pentru Oficialmedia, sportiva a precizat că vaccinul ar putea avea în compoziţia sa o serie de substanțe care le-ar genera probleme sportivilor. Astfel, în urma imunizării, sportivii pot întâmpina riscul să fie depistați pozitiv la diverse substanțe interzise.

imunizare

Cătălina Ponor: Eu nu mă vaccinez momentan. Nu am încredere

„Vrei să-ți spun ceva? Nu! (râde) Eu nu mă vaccinez momentan. Nu am încredere și ți-o spun cu toată sinceritatea! Mi se pare, în primul rând, că s-a obținut prea repede și, în al doilea rând, nu știm care sunt reacțiile adverse ale acestui vaccin. Se dau doar presupuneri și e bine să ne informăm despre acest vaccin. Mai aștept. Am răbdare.

O să se ajungă la presiuni

…Mi se pare firesc ca fiecare om să ia decizia pentru el de a se vaccina sau nu și nu mă refer doar la sportivi. O să se ajungă la presiuni de genul „vrei să mergi la Jocurile Olimpice, te vaccinezi, ești obligat”. Nu… lasă sportivul, sau doctorul sportivului, să decidă el, pentru că, Doamne ferește, există o substanță prin care poți fi testat pozitiv. Ce faci? Pui munca sportivului în pericol, iar asta nu poate fi normal. Noi am avut probleme mari de la un Nurofen… Poate să fie o problemă acest vaccin. Am auzi că unii au murit de la acest vaccin. Nu poți ști ce se întâmplă… am auzit de mulți oameni care au avut reacții adverse.”, a explicat Cătălina Ponor, pentru Oficialmedia.