Info Actual

Info Actual > Showbiz > Fosta Miss World România, viață de prințesă peste Ocean! Soțul său este unul dintre cei mai tari milionari ai planetei
Showbiz

Fosta Miss World România, viață de prințesă peste Ocean! Soțul său este unul dintre cei mai tari milionari ai planetei

Fosta Miss World România, viață de prințesă peste Ocean! Soțul său este unul dintre cei mai tari milionari ai planetei

Fosta Miss World România, viață de prințesă peste Ocean! Soțul său este unul dintre cei mai tari milionari ai planetei. Lavinia Postolache, fosta Miss World România în 2010 și-a petrecut ziua de naștere într-un mod foarte discret. Alături de soțul ei și de micutul lor. Originară din Pitești, Lavinia se poate considera cea mai norocoasă româncă din America, căci se învârte doar în cercurile exclusiviste de la Hollywood.

Lavinia Postolache şi-a început cariera de model în România la 15 ani, după ce a fost descoperită de Dana Săvuică. A prezentat atât pentru designeri români, ca Răzvan Ciobanu, Irina Schrotter şi Cătălin Botezatu, cât şi pentru cei internaţionali, precum Armani, Diesel şi Stefanel.
„Momentul crucial al carierei mele a fost când am primit răspunsul de admitere la New York Film Academy446. Acela a fost începutul „visului meu american“ şi nimic altceva nu mai avea importanţă pentru mine. Participarea mea la Miss World România a fost o întâmplare.

Întâmplare care mi-a adus titlul de Miss World România 2010 – o mare onoare pentru mine şi care mi-a conferit statutul de persoană publică, mai multă popularitate şi mai mult respect. Dar drumul spre cariera mea a rămas acelaşi”, mărturiea Lavinia Postolache în 2016 despre momentul în care s-a lansat.

Visul american

Românca Lavinia Postolache (25 de ani) îşi trăieşte visul american cu Jimmy Esebag (53 de ani). Soțul său este un milionar francez, preşedintele „America’s Licensing Holding Group“, companie ce deţine drepturi ale brandului „Playboy“. De asemenea, acesta deţine acţiuni şi la Agenţia de Modeling Elite.

„Jimmy Esebag e un om mândru, cu un şarm greu de egalat. Este un bărbat puternic, inteligent, dar şi romantic şi amuzant. Cadoul lui special pentru mine a fost inelul de logodnă şi surpriza de la Piteşti. O petrecere în stil românesc cu hore şi bucate tradiţionale.

Inelul cu diamant galben de 6 carate lucrat manual şi unicat de Robert Procop şi venirea lui Jimmy pentru prima dată pe pământ românesc pentru a sărbători logodna noastră alături de familie şi de prietenii mei, acestea au fost cadourile cele mai speciale!”, declara pentru Adevărul Lavinia Postolache.