Diverse

Fostul premier al României, Petre Roman nu se ajunge cu banii. E obligat să muncească și acum

Fostul premier al României, Petre Roman nu se ajunge cu banii. E obligat să muncească și acum

Petre Roman, fostul șef de la Palatul Victoria nu se ajunge cu pensia. Acesta spune că lucrează și în acest moment pentru a câștiga un bănuț în plus.

Dacă cineva se gândea că viața lui Petre Roman e doar roz, s-a înșelat. Fostul premier al României are tot ce-și dorește, dar pentru asta nu stă deloc. Într-o intervenție la un post tv, el a mărturisit și câți bani îi intră în cont pe lună, dar și ce face pentru asta.

„Sunt şi preşedinte şi profesor la o universitate din Geneva pentru care de asemenea sunt bine plătit”

„Eu şi acum muncesc pentru a câştiga un ban în plus. Sunt profesor şi ţin nişte cursuri pentru care sunt bine plătit, sunt şi preşedinte şi profesor la o universitate din Geneva pentru care de asemenea sunt bine platit şi am şi pensia mea. Am pensia mea şi pensia specială care a fost restabilită acum trei luni. În cazul meu, fiind vorba de mai multe mandate, cinci mandate, am pensia 10.000 de lei”, a spus Petre Roman.

Dificil și inabordabil

Petre Roman are doi copii, Oana Roman din căsătoria cu Mioara și Petrus, din căsnicia cu Silvia Chifiriuc, dar și o fată vitregă, pe Catinca Roman. Aceasta a mărturisit la un moment dat că nu a avut niciodată relații apropiate cu fostul premier, pe care l-a catalogat drept inabordabil și dificil. Dar, atunci când Petre Roman era prim-ministru i-a cam convenit să i se spună Catinca Roman, așa cum de altfel o știe toată lumea din articolele din presă.

În anii 90 nu se vorbea, nu se știa despre tatăl natural al Catincăi. Lucrurile s-au răcit și distrus iremediabil după divorțul dintre Petre și Mioara Roman, căzut ca un trăsnet.

”Eu cu Petre Roman nu am avut o legătură bună. Oricum, el are o fire dificilă, e greu să te înțelegi cu el. El nu vorbește nici cu fiica lui, Oana, ce să vorbească cu mine? Nu mai avem practic nici o legătură. (…) Pe Oana o mai atingea, la mine nu a avut însă curaj să ridice mâna. Ar fi fost culmea. În schimb, eu am avut dintotdeauna o relație foarte bună cu tatăl meu natural”, a spus creatoarea de modă.