Info Actual

Info Actual > Diverse > Fotbal în timpul pandemiei. Ciprian Marica. „E trist fără spectatori”
Diverse

Fotbal în timpul pandemiei. Ciprian Marica. „E trist fără spectatori”

Fotbal în timpul pandemiei. Ciprian Marica. „E trist fără spectatori”

Fotbal în timpul pandemiei. Ciprian Marica. „E trist fără spectatori”. Ciprian Marica a împărtăsit pe pagina sa de Facebook cât de fericit s-a simțit odată cu începerea Bundesliga. Fostul fotbalist îi laudă pe nemți, care nu „se încurcă în protocoale”.

„Nemtii tot nemti. In timp ce alte puteri fotbalistice se incurca in protocoale, Bundesliga a început. Ne-au mai bucurat putin dupa-amiezile! Dar a devenit si mai clar ca fotbalul este trist fără spectatori.

E o provocare deopotriva si pentru comentatori, si dacă mai ai “noroc” și de unul care nu s-a adaptat la conditiile astea sau care sa nu mai fi comentat singur, atunci chiar ca meciul devine mai lung. Si mai trist!”, a spus Ciprian Marica.

„Sunt momente dificile”

Fostul fotbalist a comentat, tot pe pagina sa de Facebook, și despre fotbalul românesc. Fotbal în timpul pandemiei. Ciprian Marica a vorbit despre reluarea Ligii 2. Acesta este de părere că 2020 este un „an compromis pentru toți sportivii de performanță”.

„Presupun ca sunteti la curent cu noutatile. Pentru reluarea Ligii 2 au fost 3 propuneri. Teoretice. Pentru că una era imposibil de pus in practica datorita contextului generat de pandemie. O alta imposibil de sustinut financiar. Si una “castigatoare”. Pun ghilimele pentru ca acest compromis genereaza nedreptati.

Spre exemplu Metaloglobus care este pe locul 7 dupa injumatatirea punctelor ar fi fost la egalitate de puncte cu Rapid. Iar Farul ar fi fost la 3 puncte de locul 2. Intrebarea este, de ce doar 6? Cand sanse reale le aveau si urmatoarele 2 echipe? Se decide promovarea in 5 jocuri?

Una peste alta, este o solutie care ne obliga la o pregatire si o schimbare de strategie pentru anul viitor. Este un an compromis pentru toti sportivii de performanta. Le este afectat dreptul la muncă. Sunt momente dificile, sper ca Ianis sa gaseasca formula potrivita sa ii ajute sa recupereze aceasta pauza”, a mărturisit Marica.