Info Actual

Info Actual > Diverse > Fotbalul francez e în șoc! Și-a luat viața pentru că a fost infectat cu coronavirus
Diverse

Fotbalul francez e în șoc! Și-a luat viața pentru că a fost infectat cu coronavirus

Fotbalul francez e în șoc! Și-a luat viața pentru că a fost infectat cu  coronavirus

Fotbalul francez e în șoc! Și-a luat viața pentru că a fost infectat cu coronavirus. Bernard Gonzalez, doctorul clubului francez de fotbal Reims,  s-a sinucis la vârsta de 60 de ani.

Le Parisien a anunţat, duminică noapte, că medicul echipei Reims, Bernard Gonzalez şi-a luat viaţa atunci când a aflat că a fost infectat cu Coronavirus. De asemnea, soţia sa a contractat şi ea COVID-19. Clubul francez a confirmat decesul doctorului prin intermediul unui comunicat oficial.

Potrivit France Press, într-o scrisoare de adio, doctorul a mărturisit că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Medicul lucra la clubul Remis de mai bine de 20 de ani. Preşedintele clubului a fost afectat la aflarea veştii că Bernard Gonzalez s-a sinucis. „Sunt şocat, n-am cuvinte!”, a spus Jean-Pierre Caillot.

Astfel, chiar dacă şi-a lua viaţa, Bernard Gonzalez a devenit primul membru al unui club profesionist de fotbal care decedează din cauza Coronavirusului!

În Franţa au fost raportate, până acum, 93.780 de cazuri de infectare cu Coronavirus, dintre care 8.078 de morţi. În top, Franţa e a cincea ţară ca număr de cazuri, după SUA, Spania, Italia şi Germania.