Lifestyle

FOTO. Goală în așternuturi, Iulia Albu e acum „sexi și rea”

FOTO. Goală în așternuturi, Iulia Albu e acum „sexi și rea”

FOTO. Goală în așternuturi, Iulia Albu e acum „sexi și rea”. Sobră și, totuși, foarte asumată în ceea ce privește feminitatea personală, Iulia Albu pare că intră într-o nouă etapă a vieții. La cei 38 de ani ai săi, vedeta  este pregătită să intre în faza de femeie „fatală” a vieții sale.

Iulia Albu a postat pe rețelele de socializare cu o fotografie care a făcut ravagii. Aceasta și-a uimit fanii cu u o fotografie extrem de senzuală. Stă în pat, în așternuturi, și nu are nici pic de machiaj pe față.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

 

„Cred ca astăzi voi face lucrurile puțin diferit. Sa ma bronzez in acest costum nu pare cea mai buna idee, dar hei! Nu este totuși una atât de proasta ca sugestia lui Donald Trump de a ne injecta dezinfectant pentru a combate Covidul. I hear you Dr Brix! 😂

Un lucru bun se întâmpla in toată nebunia pe care o trăim. Indicele de poluare este in scădere. Cel puțin pe hârtie.🤫 Si, cel puțin, măcar pentru un timp, putem sa ne prefacem ca suntem bine.

PS: paradoxal, in ultima săptămana am descoperit ca pot rade cu gura pana la urechi la tot felul de stupizenii. Asta, si ca din momentul in care ies pe usa parcurg exact 50 de pași pana la cel mai apropiat supermarket. Curios, nu? 😂 nu neaparat numărul, cât faptul ca am ajuns sa ii număr. Si asta ma nelinisteste groaznic”, a fost mesajul Iuliei Albu pe pagina sa de Instagram.