Lifestyle

Claudia Pop, căpitan în armata română povesteşte cum a reuşit să se apropie şi să se fotografieze cu Tom Cruise

Claudia Pop, căpitan în armata română povesteşte cum a reuşit să se apropie şi să se fotografieze cu Tom Cruise
digi24.ro

Un căpitan din Armata Română a avut parte de o zi inedită, în weekend, la The Royal International Air Tattoo din Marea Britanie. Claudia Pop l-a întâlnit pe Tom Cruise, invitat la eveniment, și s-a fotografiat cu starul american, celebru pentru rolul căpitanului Pete „Maverick” Mitchell din filmele Top Gun.

Claudia Pop, căpitan în armata română povesteşte cum a reuşit să se apropie şi să se fotografieze cu Tom Cruise

„Duminică, iulie, peste 30 de grade Celsius…Unii se relaxează, alții se pregătesc pentru o nouă săptămână…în timp ce colega noastră, căpitanul Claudia Pop, se întâlnește cu căpitanul Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) din Top Gun, la The Royal International Air Tattoo. Pe voi unde vă surprinde ziua de astăzi?”, este mesajul care însoțește fotografia postată pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.

Cum a reușit românca să se fotografieze cu Tom Cruise

Claudia Pop a povestit pentru Digi24, contextul în care s-a fotografiat alături de Tom Cruise. Claudia era la expoziție cu colegii de la Baza 90 de transport aerian, iar în calitate de invitat a fost prezent și actorul Tom Cruise.

„Tom Cruise a privit câteva dintre evoluțiile aeronavelor participante la show, iar când a vrut să părăsească pavilionul expozițional, eram prin zonă. Am avut noroc. Îl așteptau membrii formației aeriene din Italia care își încheiaseră evoluția. Actorul a vrut să le dea autograf și să îi felicite. Oamenii prezenți acolo au vrut să îl fotografieze de la distanță. Și eu voiam să îl prind în cadru. S-a apropiat, m-a întrebat de unde sunt, i-am spus că din România, a părut foarte încântat, apoi am făcut fotografia”, a povestit Claudia, adăgând că „a fost un moment emoționant”.

Claudia Pop a povestit că personajul „Maverick” e idolul pilotului miliar. „E un mare actor, nu mă așteptam să îl întâlnesc”, a adăugat ea.

Claudia a afirmat că a trimis fotografia soțului și a distribuit-o pe pagina sa de Facebook. Nu s-a așteptat ca imaginea să fie atât de distribuită, a precizat ea, adăugând că are două fete, una de 8 ani și alta de 3 ani și opt luni. Cu cea mai mare dintre fete a fost la cinema și au văzut filmul „Top Gun: Maverick”.

„Fetița îl iubește pe Maverick, a fost încântată de film și vrea să devină pilot”, a adăugat Claudia.