Lifestyle

Fotografia momentului. Dragnea ține strâns de șolduri două fete și zâmbește larg. „Întrebați-le pe ele”

Fotografia momentului. Dragnea ține strâns de șolduri două fete și zâmbește larg. „Întrebați-le pe ele”
Foto Facebook Liviu Dragnea

Liderul Alianței pentru Patrie, Liviu Dragnea, a șocat internauții prin aparița sa într-o fotografie pe care a postat-o pe pagina de Facebook.

Poza nu însoțea vreun text legat de politică, nici vreo promisie despre cum va înflori România dacă noul său partid va urca pe scena cea mare a Puterii.

Fotografia momentului. Dragnea ține strâns de șolduri două fete și zâmbește larg

Ultima știre despre Dragnea a fost fix în urmă cu o lună, când anunța că fostul lider al PSD era foarte bolnav. Se spunea că nu se mai poate ridica din pat, iar medicii fac tot ce pot pentru a-l aduce pe calea cea bună. Vestea a fost dată de prietenul lui, Codrin Ștefănescu, coleg și în noul partid. Acesta a afirmat că nimeni nu știe de la ce s-a pornit totul, dar se pare că Liviu Dragnea suferea de „aprindere la plămâni, cauzată de o răceală puternică”.

După ce a postat, ieri, „fotografia momentului”, toată lumea a văzut că Dragnea s-a făcut bine și e în formă. Nu a mai fost văzut zâmbind sau râzând fericit de la despărțirea de tânăra Irina Tănase. Iar textul spune totul despre starea lui de spirit.

„Aveți încredere în mine! Dacă nu credeți, întrebați-le pe ele!”. Și le prezintă: „Șefele Tineretului Alianța Pentru Patrie de la nivel central”.

Iar comentariile au început să curgă, fiindcă provocarea de la „nivel central” era generoasă.

Dragnea, între laude, critici și bășcălie

Până în această dimineață s-au adunat mii de comentarii și reacții de tot felul. În timp ce unii susținători ai politicianului au scris cuvinte de laudă, alte persoane l-au criticat dur sau au făcut mișto de strategia de imagine a liderului APP.

*Nu este o strategie bună.Oamenii serioși din această țară chiar numai agrează prezentarea și apropierea politicienilor maturi și care vor să facă ceva serios pentru acesta biată țară și poporul ei de niște copilițe chiar dacă vor fi cooptate și ele în partid dar să te afișezi așa domnule Dragnea nu este serios.Romanii sau îngrețoșat de ce s-au întâmplat de 30 de ani.Lasati fetele în pace și faceți ceva serios.

*Irinel mic ce ești!

*Mâna aia nu stă bine pe șoldul domnișoarei…

*Eu în mâna aia dreaptă nu as avea încredere.

*Fetele astea au împreună vârsta dumitale.

*Adevarul e ca daca mana aia era dupa un umar altfel se vedea. Sincer eu una nu as permite o asa apropiere la locul de munca, oricat de vesela ar fi atmosfera.

*Am avut multi, chiar foarte multi din tara asta incredere in dvs …si …ne-ati lasat cu buza umflata…/sper sa nu mai reveniti niciodata la conducera tării…

*Viitorul se vede bine ! Bravo fetelor !..Bv L.D., un om.cinstit care a făcut parnaie degeaba !…Trăiască complexul porcin si Belina !

*Domnule Dragnea, nici o persoană nu e în stare să garanteze încrederea ce o meritați comparativ cu propriile dumneavoastră fapte, acțiuni. Ați dovedit cu prisosință până acum, că meritați încrederea noastră! Până la capăt!

*Promovatile si pe ele cu fustă scurtă, minte ngusta au si ele nevoie de mașină bengoasa o vila frumoasa ,vila sa fie dotata cu piscina ,teren de sport ,etc