Info Actual

Info Actual > Showbiz > Fratele Danei Rogoz, medic la Spitalul Matei Bals: “Continuam sa perturbam societatea”
Showbiz

Fratele Danei Rogoz, medic la Spitalul Matei Bals: “Continuam sa perturbam societatea”

Fratele Danei Rogoz, medic la Spitalul Matei Bals:

Fratele Danei Rogoz, medic la Spitalul Matei Bals, a transmis romanilor un mesaj de avertizare. Iata ce a scris Dr. Andrei Rogoz!

“IZOLAȚI/ȚINEȚI ÎN CARANTINĂ TOATE PERSOANELE DE 70 + ANI. Aveți grijă ca nevoile lor să fie satisfăcute (medicamente, alimente, facturi, asistență medicală pentru boli cronice, asistență emoțională și așa mai departe), într-o manieră organizată, ONG-uri sau agenții guvernamentale, poliție și / sau armată. Va reduce presiunea asupra sistemului medical mult mai mult decât achiziționarea de ventilatoare mecanice, extinderea secțiilor ATI, construirea de noi spitale.

Fratele Danei Rogoz: Continuăm să perturbăm societatea

În timpul acesta, virusul va circula și marea, marea majoritate a celor tineri și sănătoși, care vor fi infectați, se vor vindeca și imuniza. În loc să facem acest lucru, noi și majoritatea restului lumii continuăm să perturbăm societatea atât de mult, încât este puțin probabil ca ceea ce facem acum să nu aibă consecințe mai rele decât virusul însuși”, este mesejul Dr. Andrei Rogoz, medic specialist Boli Infectioase la Spitalul Matei Bala din Capitala, potrivit DcNews.