Info Actual

Info Actual > Showbiz > Fratele Mădălinei Manole acuză! „Eram o familie fericită până a apărut Petru Mircea!” A găsit semnul unei cruci într-o roșie
Showbiz

Fratele Mădălinei Manole acuză! „Eram o familie fericită până a apărut Petru Mircea!” A găsit semnul unei cruci într-o roșie

Fratele Mădălinei Manole acuză! „Eram o familie fericită până a apărut Petru Mircea!” A găsit semnul unei cruci într-o roșie

Fratele Mădălinei Manole acuză! „Eram o familie fericită până a apărut Petru Mircea!” A găsit semnul unei cruci într-o roșie.

Fratele Mădălinei Manole este hotărât să dovedească faptul că sora sa a fost ucisă. Acesta a declarat pentru Click! că îl consideră vinovat pe soțul Mădălinei Manole, Petru Mircea. Marian Manole e convins că fericrea familiei lor a fost destrămată de Petru Mircea, care a venit din Botoșani, să le strice lor liniștea.

„Nici un indiciu nu duce la sinucidere. Criminaliştii de peste Ocean sunt nişte neaveniţi? Ai noştri au făcut cazul praf! Dacă ar fi băut atâta insecticid avea totul ars pe interior. Avea sânge mult. Nu se putea face din cădere. O să iasă totul la lumină!

Eram o familie normală şi fericită până a apărut el (Mircea-n.r.), dacă stătea acolo, lângă ai lui, la Botoşani, Mădălina era azi în viaţă!”, a spus acesta.

A găsit semnul unei cruci într-o roșie

Marian Manole a mărturisit că a găsit semnul crucii într-o roşie, după moartea tatălui său. Acesta e convins că existe vrăji făcute familiei sale, încă de pe vremea când sora sa trăia.

„O măicuţă mi-a spus că nu e de bine. Este o avertizare de ceva rău, dar nu cred. Măicuţa mi-a mai spus că există vrăji făcute asupra familiei mele, de când trăia Mădălina”, a mai spus bărbatul.

Foto: Click!

Mădălina Manole a murit în urmă cu 10 ani, când s-a sinucis chiar de ziua ei, pe 14 iulie 2010. În 2017, a murit și mama sa, iar în urmă cu doar câteva zile și-a pierdut și tatăl, pe Ion Manole, după ce a fost infectat cu coronavirus. El a fost înmormântat la ”Cimitirul Bolovani” din Ploieşti, lângă soţia Eugenia.