Info Actual

Info Actual > Showbiz > Fratele Madalinei Manole: “Pe o fată ca ea trebuie s-o iubești, nu s-o bagi în groapă”
Showbiz

Fratele Madalinei Manole: “Pe o fată ca ea trebuie s-o iubești, nu s-o bagi în groapă”

Fratele Madalinei Manole:

Fratele Madalinei Manole revine cu un atac virulent! Chiar daca au trecut 10 ani de la moartea artistei, Marian Manole nu poate trece peste tragedia care i-a distrus familia.

Marian Manole este in continuare tulburat de disparitia regretatei artiste. Acesta il considera in continuare vinovat pe Petru Mircea, vaduvul artistei.

Pe langa aceste acuzatii, Marian Manole nu poate uita nici ca mama Madalinei a murit fara sa isi stranga nepotul in brate pentru ultima oara, informeaza Wowbiz.

”Pe o fată ca ea trebuie s-o iubești și să o prețuiești, nu să o bagi în groapă!”, i-a transmis recent Marian Manole lui Petru Mircea. O altă postare o arată pe Mădălina zâmbind, alături de fiul ei nou-născut, alături de Sanda Ladoși și copilul acesteia, cu puțin timp înainte ca artista sa moara.

O astfel de imagine, crede Marian Manole, arată că sora lui nu suferea deloc de depresie și nu avea nici un motiv să-și ia viața, scrie sursa mai sus mentionata.

Fratele Madalinei Manole: Uitați-vă dragii mei, cât era de “depresivă” după naștere!”

”Devenită proaspăt mămică, Mădălina a “hotărât” să isi ia viata (așa ne spune Petru Mircea, soțul), pentru că, zice biletul de adio, adus de Petru Mircea în fata națiunii… Nu mai spun, pentru că mi se pare o invenție de-a lui, un alibi care să îl scoată nevinovat! Uitați-vă dragii mei, cât era de “depresivă” după naștere!”, a mai scris Marian Manole pe contul lui de socializare.