Showbiz

Fuego a dezvăluit în direct unul dintre cele mai mari secrete. „Sprijină artiștii bolnavi”

Fuego a dezvăluit în direct unul dintre cele mai mari secrete. „Sprijină artiștii bolnavi”

Fuego a dezvăluit în direct unul dintre cele mai mari secrete. Fuego, pe numele său din buletin Paul Surugiu, se numără printre cei mai apreciați, dar și contestați artiști din România. Puțină lume știe însă ce face el pentru artiștii români cu probleme de sănătate.

Fuego a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV și a dezvăluit în direct unul dintre cele mai mari secrete pe care le are, informație care a lăsat pe toată lumeafără cuvinte.

Paul Surugiu, cunoscut sub numele  de scenă Fuego, este unul din cei mai îndrăgiți artiști din România. Acesta este adorat în special pentru concertele de Crăciun, fiind pus în categoria artiștilor care împărtășesc spiritul sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât atât, artistul sprijină artiștii cu probleme de sănătate.

Paul Surugiu a declarat că nu a mai împodobit bradul până acum, deoarece pe vremea când era copil globurile erau de sticlă, așa că el doar se uita cum bradul este împodobit de mama sa sau de ceilalți de prin familie.

„În perioada mea se purtau globurile de sticlă. N-am împodobit bradul niciodată până acum, vă spun sincer. Mereu îl făcea mama sau cine mai era, dar mereu mă uitam la ei cum îl fac. Vreau să duci bradul în platou și Cătălin Măruță să facă un concurs. Tinerii să trimită cele mai frumoase mesaje pentru mama”, a declarat artistul la Pro TV.

Fuego: Bradul va ajunge la cel mai inspirat telespectator

„Eu cred că mulți tineri sunt plecați peste hotare și mama lor îi așteaptă cu drag, dar de obicei nu prea ajung în țară. Bradul va ajunge la cel mai inspirat telespectator. Am un proiect caritabil care sprijină artiștii bolnavi”, mai spune cântărețul.

Sprijinim aproape 400 de artiști

„Am reușit în aproape 7 ani să sprijinim aproape 400 de artiști pentru că atunci când eram copil nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor. În tinerețe nu a avut nimeni grijă, am avut o copilărie grea, am luat-o de la zero”, a declarat Fuego, la PRO TV.