Info Actual

Info Actual > Showbiz > Fuego, obsedat de coronavirus: „Am luat un termometru…”
Showbiz

Fuego, obsedat de coronavirus: „Am luat un termometru…”

Fuego, obsedat de coronavirus: „Am luat un termometru...”

Fuego, obsedat de coronavirus! Paul Surugiu, celebrul artist îndrăgit de mulți români, a venit în emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV și a făcut public anunțul prin care amână spectacolul său din luna martie, de la Sala Palatului, chiar dacă  l-a pregătit în cel mai mic detaliu. Artistul a dezvăluit că se va auto-izola la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus. 

Cântărețul spune că ceea ce s-a întâmplat în această perioadă este o lecție de viață prin care inevitabil trebuie trecută. Mai mult, a anulat spectacolul de la Sala Palatului pentru 7 iunie.

„Mi-am clădit cariera pe cuvânt şi profesionalism şi mi-e greu să accept că trebuie să amân un concert care este în prag de sold-out cu două săptămâni înainte”, a declarat artistul.

Fuego, obsedat de coronavirus:  Ar trebui să fim un pic mai uniți sufletește în momentul ăsta

„ E o perioadă grea nu numai pentru România, e o perioadă grea pentru tot poporul, pentru toată planeta. Ar trebui să fim un pic mai uniți sufletește în momentul ăsta. Nici eu nu știu cum să reacționez. Sunt obsedat de chestia cu termometru și-mi iau temperatura din 10 în 10 minute”, a declarat Paul Surugiu.