Info Actual > Showbiz > Gabriela Cristea, despre jignirile aduse de către Maria Constantin: ”Noi avem o viață mișto. Este departe de mine
Showbiz

Gabriela Cristea, despre jignirile aduse de către Maria Constantin: ”Noi avem o viață mișto. Este departe de mine

Gabriela Cristea, despre jignirile aduse de către Maria Constantin: ”Noi avem o viață mișto. Este departe de mine

După ce Maria Constantin a jignit-o pe Gabriela Cristea, în cadrul unei emisiuni de televiziune, aceasta a reacționat, spunând că nu o interesează părerea interpretei de muzică populară și nici măcar nu o cunoaște personal.

La scurt timp după ce Maria Constantin i-a adus jigniri cum nu se poate mai urât, chiar în cadrul unei emisiuni de televiziune, Gabriela Cristea a spus, într-un mod ironic, că nu ar fi „nici prima, și nici ultima” persoană care vorbește urât despre ea. Mai mult de atât, fosta prezentatoare TV nu pare deloc afectată de vorbele grele ce i-au fost adresate.

Maria Constantin a mărturisit că Marcel Toader i-ar fi prezentat-o pe Gabriela Cristea ca fiind „o femeie foarte rea”, asta după ce, finalizat fiind divorțul dintre ei, au început să iasă la suprafață diverse acuzații, printre care se numără infidelitatea și violența.

Gabriela Cristea, despre jignirile aduse de către Maria Constantin

„Mă interesează atât de puțin încât….Nu am avut curiozitatea să ascult, nu am avut răbdarea și nici timpul necesar. Nu este nici prima, și nici ultima care o să mai facă treaba asta. Noi avem alte preocupări. Noi avem o viață mișto. Este departe de mine. Este o chestie de trecut, nici nu mai țin minte că mi s-a întâmplat așa ceva în viața asta. Nu mă mai sperie treaba asta. Eu nici nu o cunosc pe doamna. Nu mi-am permis niciodată să spun ceva urât la adresa cuiva”, la Xtra Night Show.

Gabriela Cristea a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani, ca cea de-a cincea soție a regretatului afacerist Marcel Toader, dar și fiind o prezență nouă și fresh pe micile ecrane, potrivit Spynews.