Lifestyle

Gala Top 100 Femei de Succes. Adriana Cristea, Arc Parc: „Este un proiect de peste 10 milioane de euro”

Adriana Cristea, Arc Parc
sursa foto: Arhivă personală

Domeniul antreprenoriatului este unul în care femeile își fac vocea auzită din ce în ce mai puternic. Adriana Cristea, premiată astăzi la Gala Capital – Top 100 Femei de Succes, este una dintre ele.

Premiată în cadrul Galei în seara de 22 iunie 2023, Adriana Cristea a avut un discurs emoționant și plin de inspirație pentru toți cei care vor să se lanseze în afaceri și să le vadă extinzându-se.

Speranța în viitorii antreprenori

După ce ne-a mulțumit pentru premiu, Adriana Cristea a prezentat unul dintre cele mai importante proiecte ale sale, precum și felul în care va încredința o parte din acest proiect antreprenorilor tineri, la început de drum:

„O să vă spun doar câteva cuvinte despre proiectul pentru care cred că mi se datorează acest premiu. Este vorba despre un incubator de afaceri în producție, format din 13 hale de producție, fiecare hală pregătită cu birouri și utilități, adică fiecare hală este pregătită să fie dată unui antreprenor tânăr care vrea să înceapă activitatea în producția de componente auto și să înceapă cu dreptul“, a spus ea, arătând încrederea pe care și-o pune în noua generație de antreprenori.

Un proiect de suflet

Adriana Cristea a adus în discuție și valoarea proiectului. Nu numai cea materială, ci și cea sufletească, întrucât acesta este un proiect în care antreprenoarea și fiul ei și-au pus toată încrederea și toate resursele personale, nu numai financiare.

„Obișnuiesc să spun că acest proiect este proiectul meu de suflet. Este un proiect de peste 10 milioane de euro, pe care l-am finalizat în acest an. În septembrie vom face inaugurarea și consider că prin acest proiect venim în ajutorul tinerilor care vor să facă ceva în viață, fiind ajutați de cei care trebuie“, a spus ea, reiterând încrederea în viitorul afacerilor din industria componentelor auto în spațiul românesc.

Activă încă din 2005 ca fondator al companiei, Adriana Cristea a făcut un salt al încrederii în industria auto, lucru pe care îl transmite și următoarelor generații. Dar și celor care îi sunt alături de la bun început și pe care i-a onorat în discursul său:

Aș vrea să mulțumesc echipei mele, niște oameni minunați pe care îi consider făcând parte din familia mea, și în mod deosebit aș vrea să-i mulțumesc fiului meu, care în toată această perioadă de realizare a acestui proiect de 3 ani, a fost alături de mine și a muncit cot la cot. Și apoi vreau să mulțumesc tuturor celor care au organizat acest eveniment, care ne dă ocazia în fiecare an să ne întâlnim, să schimbăm păreri, și vă mulțumesc foarte mult pentru acest lucru.

Gala poate fi în mod integral urmărită pe canalul HAI România.