Lifestyle

George Burcea, confirmat pozitiv cu COVID-19. Care este starea sa de sănătate a actorului

George Burcea, confirmat pozitiv cu COVID-19. Care este starea sa de sănătate a actorului

George Burcea, confirmat pozitiv cu COVID-19. Care este starea sa de sănătate a actorului.

Vineri, 16 octombrie, în urma efectuării unui test rapid, George Burcea a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Actorul, pe care îl puteți urmări în reality show-ul „Ferma”, de la Pro TV, a a vrut să fie sigur de rezultat. Astfel, acesta a mers la spital pentru a efectua un nou test prin metoda RT – PCR, iar apoi s-a izolat în casă.

Fostul soț al Andreei Bălan nu a prezentat simptome specifice, dar a avut ușoare durerei de cap în ultimile zile. Acesta a intrat în izolare după efectuarea celui de-al doilea test. El și-a anunțat atât membrii familiei, cât și prietenii cu care a intrat în contact în ultimele zile.

„Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viața, cât se poate de rapid”, a declarat Burcea pentru Pro TV.