Info Actual

Info Actual > Showbiz > George Burcea primise o masina de lux de la Andreea Balan! Ce a putut sa faca dupa despartire
Showbiz

George Burcea primise o masina de lux de la Andreea Balan! Ce a putut sa faca dupa despartire

George Burcea primise o masina de lux de la Andreea Balan! Ce a putut sa faca dupa despartire

George Burcea primise o masina de lux de la Andreea Balan! Artista a dezvaluit ce a facut tatal fetitelor sale in urma despartirii.

Cei doi s-au separat de luni bune. Nu aveau nici măcar un an de când s-au căsătorit religios. Acestia și-au spus adio și îi mai ține doar un act. Divorțul se va oficializa după finalul stării de urgență.

173Solista a recunoscut că a suferit enorm după despărțirea de tatăl fiicelor sale, însă a învățat că viața merge mai departe, mai ales ca are de crescut doi copii.

Artista a reusit sa se echilibreze dupa despartire si isi indreapta intreaga atentie catre micutele sale, Clara si Ella, de care este nedespartita in ultima vreme.

”Actele s-au depus de o lună, nu s-au depus zilele acestea, doar că judecătoriile nu au lucrat. Urmează să i se comunice lui și el să vină în întâmpinare și apoi să se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vară, deci o să dureze”, a precizat artista, în emisiunea Showbiz Report.

In plus, indragita artista a avut grija sa nu isi piarda bunurile pentru care a muncit ani de zile, asa ca inainte de a se casatori cu George Burcea, cei doi au semnat un contract de separare a bunurilor. Astfel, in urma separarii  de artista, George Burcea nu va ramane cu nimic din averea mamei fiicelor sale.

“Mi-a înapoiat și mașina, atunci când a rămas fără carnet, pe care i-am făcut-o cadou”

George Burcea primise o masina de lux de la Andreea Balan! ”În presă a apărut că eu vreau să mă răzbun, să îi iau și vila și mașina. Nu există așa ceva, sunt invenții. Pentru că noi de la început am semnat un contract de separare de bunuri și fiecare pleacă cu ceea ce a venit. Și evident că mașina și casa erau de înainte de relație, deci nu am ce să îi iau. Mi-a înapoiat și mașina, atunci când a rămas fără carnet, pe care i-am făcut-o cadou”, a precizat Andreea Bălan în direct la Antena Stars.

Chiar daca nu mai formeaza un cuplu, artista isi doreste ca tatal fiicelor sale sa se implice in cresterea micutelor. Cat despre custodie, Andreea nu a hotarat daca va cere custodie exclusiva, astfel ca totul va depinde de comportamentul fostului ei sot, scrie PlayTech.

”Important pentru mine este să fie fericit și mulțumit și să fie un tată responsabil. Îmi doresc să câștige mai bine pentru a-și putea îndeplini îndatoririle de tată. Cât despre custodie, rămâne de discutat. Eu îmi doresc să se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui. În ultimele luni mi-a arătat că este cam recalcitrant, îmi doresc un părinte model pentru fetele mele și să fie alături de ele, să le iubească. El trebuie să fie prezent, eu îmi doresc să facă parte din viața lor, pentru că au nevoie de figura paternă”, a încheiat Andreea declarațiile.