Lifestyle

George Burcea s-a hotărât să vorbească. „Eu merg la fete, stau cu mama soacră. Andreea pleacă de acasă, probabil la iubitul ei”

George Burcea s-a hotărât să vorbească. „Eu merg la fete, stau cu mama soacră. Andreea pleacă de acasă, probabil la iubitul ei”

George Burcea s-a hotărât să vorbească. „Eu merg la fete, stau cu mama soacră. Andreea pleacă de acasă, probabil la iubitul ei”.

Prezent în emsiunea Ferma, Orășeni vs Săteni, de la Pro TV, George Burcea este foarte apreciat de colegii săi. Acesta a reușit să se integreze perfect în viața de la fermă și a devenit rapid un om de bază pentru muncile grele de acolo.

Mai mult de atât, actorul a reușit să se deschidă în fața colegilor săi și a povestit câte ceva și din punctul său de vedere, în ceea ce privește despărțirea de Andreea Bălan. George Burcea este convins că cea care l-a „vândut” poliției, este soția sa.

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine”, a declarat George Burcea.

„Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată”

Actorul le-a împărtășit colegilor săi de la Ferma că, în momentul de față, are o relație civilizată cu Andreea Bălan. Acesta își vizitează fetițele și poate chiar să stea peste noapte cu fiicele sale și soacra sa.

„Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă. Pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată.

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des. Că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a spus actorul.