Diverse

George Simion refuză gândacii occidentali și alege porcul românesc în meniul de la nuntă. De ce a făcut liderul AUR acest anunț

George Simion refuză gândacii occidentali și alege porcul românesc în meniul de la nuntă. De ce a făcut liderul AUR acest anunț

O nuntă tradițională, aceasta este alegerea liderului AUR, George Simion, cu care este de acord și aleasa inimii lui, Ilinca Munteanu.

George Simion refuză gândacii occidentali și alege porcul românesc în meniul de la nuntă. De ce a făcut liderul AUR acest anunț

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri. George Simion încă mai lucrează la meniul de nuntă. Chiar în aceste zile a postat pe pagina lui personală de Facebook faptul că dorește legume românești, câte 300 de kilograme din cele ce se vor afla pe masa festrivă a evenimentului.

”Vreau ca legumele de la nunta mea să fie din România! Recomandați-mi producători români.

Îmi trebuie:

– 300 kg ardei gras roșu

– 300 kg ardei gras verde

– 300 kg ardei gras galben

– ciuperci champinions mici 250 kg

– dovlecel 200 kg

– 200 kg ceapă roșie

– 250 kg ceapă galbenă

– pătrunjel 50 kg

– mărar 30 kg

– roșii 100 kg

– morcovi 250 kg.”

Și la fel de românească trebuie să fie și carnea. Exact din acest motiv, Simion a ţinut să-i anunțe pe cei de la Bruxelles că la nunta lui se va mânca porc, iar gândacii să-i mănânce ei acolo.

George Simion, vrea ca toți românii să participe la nunta lui care va fi sută la sută tradițională, iar marele eveniment va avea loc pe data de 27 august. Nunta anului va avea loc în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vrancea, iar oaspeții vor mânca 100% românește.

Președintele AUR a dat asigurări că la nunta sa nu se va ține cont de îndemnurile Ursulei von der Leyen: renunțarea la carnea de porc, vită și pui, raționalizarea consumului de curent electric și a gazului.

Prin urmare, liderul AUR este împotriva recomandărilor de la Bruxelles cu privire la hrana viitorului, şi spune: Să mănânce ei gândaci! La nuntă vom mânca porc. Nu s-a semnat cu UE că trebuie să mâncăm gândaci, că trebuie să renunțăm la curentul electric și să ne implicăm în războiul din Ucraina (…)”, a declarat, public, George Simion.

George Simion a ținut să sublinieze că vor fi peste 10.000 de români la nunta sa, care se dorește a fi o petrecere „ca pe vremuri”, „fără cadou” pentru miri, doar donații, după cum au menționat chiar mirii, pe pagina lor oficială premergătoare evenimentului – georgesimion.ro.

Despre cadou: ”Cel mai bun dar pe care ni-l puteți face la celebrarea nunții noastre este să fiți prezenți. Cadourile sunt opționale, ținuta însă este obligatorie: cămașă tradițională. Cei care vor să ne facă daruri în bani, pe lângă prietenii apropiați și rude, vrem să o facă către proiectul realizării unui spital care să ajute românii nevoiași, care nu au acces la tratament de specialitate”.

Foto: arhiva