Info Actual

Info Actual > Showbiz > Gest impresionant! Andra, donație pentru Spitalul Matei Balș
Showbiz

Gest impresionant! Andra, donație pentru Spitalul Matei Balș

Gest impresionant! Andra, donație pentru Spitalul Matei Balș

Gest impresionant! Andra a anunțat că va face donație de 20.000 de euro pentru Spitalul Matei Balș

Tot mai multe persoane publice încep să conștientizeze nevoia de ajutor imdeiat pentru medicii aflați în primul rând în luptă cu coronavirusul. După donațiile lui Gigi Becali și ale Simonei Halep, a venit și rândul artiștilor.

Andra a anunțat că va face o donație de 20.000 euro, sumă ce va ajunge la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din București. Suma, una impresionant de mare pentru un artist român, va ajunge în contul fundației principalului spital românesc din lupta împotriva virusului COVID-19. Donația vine în contextual în care medicii se plâng de lipsurile cu care se confruntă la locul de muncă în ciuda celor susținute de autorități.

„Siguranța este pe primul loc. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor.

Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale care se află în prima linie de luptă cu virusul, m-au emoționat. Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a transmis artista, conform Viva.