Lifestyle

Gestionarea banilor atunci când joci sloturi online

Gestionarea banilor atunci când joci sloturi online

În cei peste 100 de ani de când Charles Fey din San Francisco, California, a inventat primul slot machine mecanic din lume, The Liberty Bell, premisa jocurilor de pacanele a rămas în mare parte neschimbată. Deși multe aparate pacanele slots sunt disponibile pe mai multe platforme, inclusiv online.

Alimentezi un aparat de sloturi cu monede sau credite și rotești rolele care se învârt și se opresc aleatoriu. Dacă obții o combinație câștigătoare sau activezi o funcție câștigătoare, soldul tău va fi creditat conform combinației câștigătoare evidențiate în tabelul de plăți al jocului și îți poți încasa câștigurile oricând dorești.

Bineînțeles, oricât de distractiv ar fi să joci pacanele gratis ca la aparate sau pe bani, acestea se pot dovedi costisitoare dacă nu-ți gestionezi corect fondurile de joc. Gestionarea inteligentă a banilor atunci când joci sloturi este cheia succesului tău pe termen lung cu acest nou tip de joc de cazino, care are potențialul de a-ți umple frumos buzunarele sau de a te lăsa fără bani.

Ce se înțelege prin gestionarea banilor?

Managementul eficient al banilor este abilitatea de a gestiona banii, astfel încât să poți profita la maximum de ei atunci când joci pacanele online gratis 77777 sau pe bani reali. Ceea ce trebuie să ai în vedere în legătură cu sloturile – terestre sau online – este că majoritatea îți permit să schimbi mărimea monedei și a pariului pentru a se potrivi bugetului tău particular.

Poți juca un joc în care poți învârti rolele cu doar 25 RON sau cu 250 RON pe rotire sau și pe aparate pacanele gratis. După cum poți vedea, există o diferență uriașă între aceste sume. În timp ce prima se adresează jucătorilor cu un buget limitat, cea de-a doua se aplică jucătorilor „high rollers”, adică jucătorilor cu bani mulți, și există multe dimensiuni ale pariurilor între ele.

Așadar, aici intervine managementul banilor. Să presupunem că jucătorul cu un buget mai mic are 200 RON  în fondurile de joc pentru acea sesiune sau zi, ar fi foarte prudent să joace la sloturi cu un pariu mai mic pentru a se asigura că fondurile sale merg mai departe. Suma de 25 RON intră în 200 RON de 800 de ori în total, astfel încât jucătorul s-ar putea bucura de cel puțin 800 de rotiri înainte ca fondurile lor să se termine (înainte de a lua în considerare câștigurile), ceea ce reprezintă un randament bun „pay to play”.

Metode importante de gestionare a banilor

Iată câteva dintre cele mai importante metode de gestionare a banilor pe care ar trebui să le aplici înainte de a juca online și să continui să le urmezi în timpul jocurilor de noroc online:

1.   Joacă doar cu ceea ce îți permiți

Regula de aur a gestionării cu succes a banilor la sloturi online este să nu joci niciodată cu bani pe care nu îți permiți să îi pierzi. Joacă numai cu fonduri care sunt de unică folosință, adică bani destinați divertismentului tău și pe care poți permite să-i pierzi. Astfel, nu vei dezvolta niciodată o problemă cu jocurile de noroc.

2.   Fixează limite de bani

Stabilește întotdeauna limite stricte zilnice / pe sesiune și respectă-le. Dacă folosești doar fondurile pe care le-ai pus deoparte, nu trebuie să-ți faci griji că vei cheltui mai mult decât îți poți permite. Vor fi zile în care fondurile tale vor fi reduse și vei fi tentat să faci un depozit suplimentar. Nu o face. Fii puternic și încheie-ți sesiunea. Mâine este o altă zi.

3.   Oprește-te cât ești în avantaj

După ce ai acumulat niște câștiguri dintr-o sesiune deosebit de bună fie că este vorba despre 300 pacanele gratis sau pe bani, nu fi tentat să joci totul înapoi în încercarea de a obține câștiguri și mai mari, pentru că aceasta este o prostie. Oprește-te cât ești în avantaj, astfel încât să ai ceva de arătat pentru eforturile tale.

4.   Joacă sloturi cu cel mai mare RTP

Prescurtare de la return to player, RTP este un procent atribuit majorității sloturilor online. Este procentul din fiecare unitate monetară (cum ar fi un dolar, un  RON sau un euro) plătit ca câștiguri în medie în timp. De exemplu, un slot cu un RTP de 97% înseamnă că 97 RON din fiecare 1 RON jucat pe el este plătit ca câștig. Așadar, alege sloturile cu cel mai mare RTP (orice valoare de peste 97% este foarte profitabilă).