Lifestyle

Gheorghe Dincă, față-n față cu familiile celor două fete răpite!

Gheorghe Dincă, față-n față cu familiile celor două fete răpite!

În sala de judecată de la Tribunalul Olt, Gheorghe Dincă a fost din nou față-n față cu familiie celor două fete dispărute, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Procesul în dosarul Caracal a ajuns la al patrulea termen. Au apărut tensiuni între familiile fetelor răpite și avocații acestora. Se pare că, încă mai există semne de întrebare în acet caz.

Bunicul Luizei Melencu, extrem de dezamăgit

Bunicul Luizei Melencu a ieșit extrem de dezamăgit de tot ce se întâmplă, de la ultimul termen.

”Ne așteptam tot timpul la o judecată dreaptă, dar după câte văd, aici sunt anumite interese pe care instituțiile statului caută în continuare să le mușamalizeze. Sunt foarte supărat. Ne așteptam. Asta e valoarea judecătorilor de la Olt. Aici se negociază, ca la piață. Am vrut să zic și eu ceva, iar mie mi s-a refuzat dreptul. Dincă a avut drepturi și a vorbit. A făcut ce a vrut din această ședință. O bătaie de joc. S-au refuzat probe concludente care ar fi trebuit să aibă valoare la acest dosar. Doamna judecătoare să se lase de profesia asta, că nu e de dumneaei. O depăşesc evenimentele, problemele. Sau are şi ea ordine de la Bucureşti, ca toţi ceilalţi, să muşamalizeze acest dosar. Un circ. O mizerie. Suntem foarte dezamăgiţi”, a spus bunicul Luizei Melencu.

Bunicul Luizei Melencu spune că a primit din nou o scrisoare de patru pagini de la Gheorghe Dincă, zilele trecute. Scrisoarea în care Dincă susține că nu i-a ucis nepoata și că a fost obligat să-și asume crima a fost înmânată judecătorului în caz.

La proces s-a discutat despre încuviințarea probelor. Părțile implicate în dosar au soliciat noi probe: audierea de noi persoane, martori, refacerea expertizelor. Majoritatea probelor au fost însă respinse de judecatoare.

Tensiuni între familiile fetelor și avocații acestora

În plus, există tensiuni tot mai mari între avocații celor două familii ale fetelor răpite. Acest lucru s-a produs după ce, avocata familiei Melencu a încercat, la termenul trecut, să dea de înțeles în fața instanței că mama Alexandrei nu ar fi spus tot adevărul când i-a dispărut fata.

Avocatul familiei Măceșanu a reacționat imediat și i-a făcut plângere. Aurel Moldovan spune despre avocata Obârșanu că are o atitudine ostilă față de mama Alexandrei.

Pe 17 februarie a fost stabilit următorul termen în dosarul Caracal, potrivit Antena 3.