Info Actual

Info Actual > Diverse > Gigi Becali, mesaj tranșant. „Cine moare, moare! Cine trăiește, la muncă și la fotbal”
Diverse

Gigi Becali, mesaj tranșant. „Cine moare, moare! Cine trăiește, la muncă și la fotbal”

Gigi Becali, mesaj tranșant. „Cine moare, moare! Cine trăiește, la muncă și la fotbal”

Gigi Becali, mesaj tranșant. „Cine moare, moare! Cine trăiește, la muncă și la fotbal”. Latifundiarul a făcut o serie de declarații controversate despre pandemia de coronavirus. Acesta consideră că vremea izolării la domiciliu a luat sfârșit.

Finanțatorul FCSB a spus că jucătorii și echipele din Liga 1 nu ar trebui să intre în carantină. Acesta a făcut o pledoarie pentru revenirea la normalitate.

“Ce carantină? Cine e bolnav să stea acasă, iar cine e sănătos să joace fotbal! Stăm acum? La revedere, coronavirus, “monavirus”! Gata, am terminat cu el445. Ai corona? Ești pozitiv? Stai acasă! Dacă sunt 9 cazuri la o echipă? La revedere! Ai pierdut campionatul. Nu joci. Bagi copiii de 17 ani, 15 ani. Ce ne interesează pe noi? Cine e bolnav trebuie să stea acasă! E părerea mea”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„Fotbaliștii sunt puternici”

Gigi Becali e de părere că viața trebuie să-și urmeze cursul. Lumea trebuie să muncească. Iar cine este bolnav, să stea acasă.

“Ce să facem acum? Ne închidem în casă? Nu mai muncim? Nu mai mâncăm? Trăim cu virusul. Cine moare, moare! Cine trăiește, la muncă și la fotbal. Am făcut teste destule. Dacă mă obligă legea, fac. Dar fotbaliștii sunt puternici. Ce să facem? Facem noi acum corona.

Pe mine nu m-a interesat corona. Nu am purtat mască, nu am ținut cont de distanțarea socială. Am făcut testul de două ori pentru familia mea. Gata, nu mai contează. Ce să mai facem acum? Asta e părerea mea. Statul să dea drumul la treabă”, a mai spus Becali, pentru sursa citată.