Info Actual

Info Actual > Diverse > Gigi Becali, plan nou in pandemie: “Am şi eu informaţiile mele”
Diverse

Gigi Becali, plan nou in pandemie: “Am şi eu informaţiile mele”

Gigi Becali, plan nou in pandemie:

Gigi Becali, plan nou in plina pandemie! Finantatorul FCSB are de gand sa puna in practica o idee mareata, care i-ar bucura teribil pe iubitorii de fotbal.

Daca ne ghidam dupa spusele omului de afaceri, FCSB ar putea ajunge prima echipa din Liga 1 care s-ar reuni pe timp de pandemie. Acesta sustine ca va lua o decizie in aceasta privinta in cateva zile!

Gigi Becali, plan nou in pandemie: “Ce, nu am şi eu informaţiile mele?”

„O să le fac teste jucătorilor, dar o să mai stau două-trei zile, ca să văd şi eu ce se mai întâmplă. Apoi, o să-i întreb şi pe jucători şi dacă vor fi de acord le voi face teste. Apoi, îi voi băga direct în carantină şi în cantonament.

La noi nu au murit aşa mulţi oameni, precum în Italia sau Spania. Cei care au murit la noi au suferit de cancer, de diabet, de alte probleme şi s-a dat pe coronavirus. Au murit la fel de mulţi ca la gripă. Ce, nu am şi eu informaţiile mele?

Se poate relua fotbalul şi la noi. Nu ca în Anglia, pentru că noi nu avem condiţiile lor, dar la noi se poate ca fiecare echipă să intre la ea în cantonament, alături de bucătar şi de un ziarist, care vrea. Aşa s-ar putea juca”, a spus Gigi Becali, potrivit Pro X.