Info Actual > Diverse > Gigi Becali, probleme cu polițiștii din Argeș în a doua zi de Paște
Diverse

Gigi Becali, probleme cu polițiștii din Argeș în a doua zi de Paște

Gigi Becali, probleme cu polițiștii din Argeș în a doua zi de Paște

Gigi Becali, probleme cu polițiștii din Argeș în a doua zi de Paște. De această dată, Gigi Becali, a reușit să nu se certe cu polițiștii. Acesta are interdicție pentru 90 de zile.

Finanțatorul echipei FCSB a fost oprit în trafic de polițiștii serviciului rutier Argeș, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză. Evenimentul rutier s-a petrecut în localitatea argeșeană Drăganu, pe DN7.

Mai exact, Gigi Becali ar fi circulat cu viteza de 106 km/h, în localitate. În acest context, oamenii legii l-au sancționat pe milionar cu o amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, Gigi Becali a rămas și fără permis. Permisul de conducere al patronului FCSB a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile. Deci în următoarele trei luni, afaceristul nu se va mai urca deloc la volan.

Gigi Becali mergea  la înmormântarea preotului Daniil

Patronul echipei de la FCSB se trecea prin localitatea Drăganu, judeţul Argeş, pentru că se îndrepta către înmormântarea preotului Daniil de la mănăstirea Frăsinei.

Părintele Daniil de la mănăstirea Frăsinei a murit în sâmbăta dinaintea Paștelui, la vârsta de 60 de ani. După cinci decenii în slujba bisericii, credincioşii îl consideră unul dintre cei mai mari duhovnici din România.

Preotul slujea la mănăstirea Frăsinei și a murit sămbătă dimineața la ora 10.

 

Becali poate contesta sancțiunea în instanță deși credem că acest lucru nu se va întâmpla, înregistrarea echipamentului radar fiind foarte clară.