Info Actual

Info Actual > Diverse > Gigi Becali sare in apararea Bisericii: “Stai, voi habar n-aveti, bai!”
Diverse

Gigi Becali sare in apararea Bisericii: “Stai, voi habar n-aveti, bai!”

Gigi Becali sare in apararea Bisericii:

Gigi Becali sare in apararea Bisericii. Latifundiarul din Pipera a reactionat dupa ce s-a cerut ca Sfanta Impartasanie sa fie data cu lingurita de plastic.

“În primul rând, bisericile s-au deschis de ieri (n.r. – vineri, 15 mai). Am fost în fiecare zi la biserică, pentru că aveam adeverință. Oamenii trebuie să respecte legea și regulamentele așa cum le-a făcut Guvernul. Este adevărat, s-au luat măsuri bune, eu nu critic, ca dovadă am ieșit bine din această criză de coronavirus. Am înțeles că va trebui să trăim toată viața cu acest virus. Asta nu înseamnă că, după data de 15 mai, trebuie să dispară.

Gigi Becali sare in apararea Bisericii. Oamenii stau în curtea bisericii, care este mare, deci au cum să stea la o distanță de doi metri, nu este nicio problemă.

Dacă se scufundă mâine lumea, Sfânta Împărtășanie n-are nimeni voie să o interzică, că vezi, Doamne, o luăm cu lingurița”, a spus omul de afaceri.

Afirmația lui Becali a fost comentată de jurnalista România TV, Andreea Crețulescu: “Păi și aici cum trebuie să procedăm? Stăm cu masca pe față ca să nu respirăm aerul cuiva care are Covid-19, dar lingurița…”, moment în care Gigi Becali a început să râdă copios: “Stai, voi habar n-aveți, băi! Unde vă credeți? Păi trupul și sângele lui Hristos infectează vreodată? Lingurița este făcută de oameni, dar când s-a atins Hristos, s-a dus otrava, și virus, și tot! Hristos te face sănătos trupește și sufletește”.

“Vă mai spun ceva! Dacă aduceți 1000 de bolnavi de coronavirus care să se împărtășeascaă, eu sunt al 1001 care ia Împărtășanie. Eu nu fac ca Viorel Cataramă, e altceva. Eu mă refer la sfințenie”, a mai precizat Becali, potrivit DCnews.