Lifestyle

Gigi Becali si Gica Hagi s-au batut pentru o femeie celebra! Dezvaluiri de senzatie

Gigi Becali si Gica Hagi s-au batut pentru o femeie celebra! Dezvaluiri de senzatie

Gigi Becali si Gica Hagi s-au batut pentru o femeie celebra! Iata ce s-a intamplat intre cei doi si cum au ajuns in aceasta situatie.

Deşi se cunosc de foarte mult timp, devenind şi rude într-un final, cei doi au avut un moment în viaţă destul de delicat: s-au luat la bătaie pentru o balerină.

Dezvăluirile le face cel mai bun prieten al lui Hagi din tinerețe, fostul fotbalist Hristu Mihale: ”Gigi Becali i-a făcut avansuri lui Judith, prietena lui Hagi! Gică a sărit la bătaie pentru balerină. Gigi la fel!”

Într-un interviu Mihale a povestit cum prietenia dintre Gigi și Gică era să se termine şi totul din cauza unei balerine de care Hagi era îndrăgostit… însă îi plăcea și actualului patron al FCSB-ului.

„Tantarul” a început să-i faca avansuri lui Judith

Gigi Becali si Gica Hagi s-au batut pentru o femeie celebra. ”Într-un local cochet de pe Calea Mosilor, intitulat de noi „La Ileana”, se adunau pe vremuri toate stewardesele de la Tarom, asa ca mai treceam si eu si Gica pe acolo. Ca mai toti fotbalistii, eram clienti fideli, desi Gica se îndragostise deja lulea de o dansatoare a Teatrului Fantasio, Judith Peznes pe numele ei. Cum pe acolo venea si Gigi, care evoluase enorm ca tupeu, n-a trecut mult si „Tantarul” a început să-i faca avansuri lui Judith, desi stia ca-i prietena lui Hagi. Cum Gigi cunostea ce-i viata, fata aproape ca-i picase in plasa”. a povesti fostul fotbalist.

„Gica a sarit la bataie, Gigi la fel, dar i-am despartit si s-a lasat doar cu reprosuri si injuraturi”

„Noroc că, într-o zi, vine Gică neanunţat la Ileana, matroana sau ”mama stewardeselor”, si află de la ea ca Gigi e intr-o camera cu Judith. Normal, Gica, negru de suparare, a intrat peste ei in camera, impreuna cu mine, dar acolo nu era nimic compromitator, ca Judith statea pe canapea, iar Gigi la masa. Gica a sarit la bataie, Gigi la fel, dar i-am despartit si s-a lasat doar cu reprosuri si injuraturi. Ulterior, desi Gica o iubea la nebunie pe Judith, relatia s-a sfarsit la interventia parintilor lui Hagi, care nu o agreau!”, a povestit Hristu Mihale pentru Libertatea.