Info Actual > Showbiz > Gina Pistol a intrat rău în gura internauților. „Băi, m-ați înnebunit de cap! Deja exagerați!”
Showbiz

Gina Pistol a intrat rău în gura internauților. „Băi, m-ați înnebunit de cap! Deja exagerați!”

Gina Pistol a intrat rău în gura internauților. „Băi, m-ați înnebunit de cap! Deja exagerați!”

Mai sunt doar câteva zile până Gina Pistol își văd visul împlinit, și anume, bucuria de a deveni părinți. Medicii spun că vor avea o fetiță, iar cei doi viitori părinți sunt deja pregătiți pentru asta.

Dar, toată bucuria lor este uneori umbrită de unele remarci răutăcioase ale internauților.

Gina a explodat pe Internet

Recent, Gina Pistol a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce urmăritorii săi au început că o critice. Motivul este că Gina și-a postat mai multe poze, dar se vede că este schimbată, fiind evident faptul că a pus câteva kilograme.

Astfel, fanii au început să o acuze că și-a injectat substanțe de mărire în pomeți și buze, afirmații care au enervat-o pe Gina.

„Băi, m-ați înnebunit de cap cu asta! Este de la sarcină!!! Chiar trebuie să mă justific de fiecare dată?! Deja exagerați! Nu, nu mi-am Injectat nimic în obraji și în buze, pur și simplu rețin apă. Dacă beau doi-trei litri rețin șase. Uitați și mâinile cum îmi sunt, și picioarele la fel.

Asta ca să încetați cu mesajele să nu îmi mai injectez în buze și în obraji. Pur și simplu rețin apă, așa se întâmplă în sarcină, mai ales pe ultima sută de metri”, a spus Gina Pistol pe rețelel de socializare, în timp ce-și arăta mâinile umflate.

Smiley a dat-o de gol pe Gina

Smiley și Gina Pistol formează fără doar și poate unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din lumea mondenă. Se iubesc tot mai mult pe zi ce trece, iar cât de curând vor deveni părinții unei fetițe. Acum, cu puțin timp înainte ca frumoasa prezentatoare TV să nască, celebrul artist face un anunț neașteptat.

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gina Pistol a cochetat în trecut cu muzica și nu ne-ar mira ca blondina și iubitul său să colaboreze și în domeniul muzical.

Smiley a declarat că niciodată nu se știe ce le va rezerva viața și, de ce nu, pe viitor ar putea lansa și o piesă împreună. Momentan, cei doi se focusează pe venirea pe lume a micuței lor, potrivity dcnews.ro