Info Actual > Showbiz > Gina Pistol a spus marele său secret! Cum a reușit să slăbească după naștere
Showbiz

Gina Pistol a spus marele său secret! Cum a reușit să slăbească după naștere

Gina Pistol a spus marele său secret! Cum a reușit să slăbească după naștere

Din cuprinsul articolului

La scurt timp după prima sarcină, Gina Pistol a reușit să revină la mărimea S. Aceasta a reușit să surprindă o nouă siluetă, după ce a urmat o anumită dietă.

În condițiile în care timpul ei și a lui Andrei Maria, cunoscut sub numele de Smiley, este ocupat de Josephine Ana Maria, vedeta de televiziune a spus care este noul ei stil de viață. Pe lângă lenjeria modelatoare specială pe care o poartă, Gina a ținut și o dietă specială.

Am trecut de la mărimea M la S

„Au trecut două săptămâni de când am născut. Am purtat lenjerie modelatoare încă din ziua a patra. Face minuni. Am trecut de la mărimea M la S (ziua port și colanți compresivi post-partum)”, a scris prezentatoarea “Chefi la cuțite” pe contul său de Instagram.

Mai exact, Gina Pistol are trei mese și două gustări pe zi. La micul dejun servește o budincă din semințe de chia cu mango. Este cunoscut faptul că semințele de chia au numeroase beneficii și conțin proteine, grăsimi sănătoase, calciu, magneziu, fosfor, zinc, vitaminele B1, B2 și B3.

Mango, rândul său, este bogat în diverse substanțe nutritive, cum ar fi proteinele, fibrele, vitamina C, vitamina A, acidul folic, vitamina B6, dar și vitamina K. Ca și primă gustare, Gina a optat pentru o limonadă de cătină cu sirop de arțar, cătina fiind bogată în vitamina C, potrivit Antena 3.