Info Actual

Info Actual > Showbiz > Gina Pistol spune adevărul. Ce se întâmplă, de fapt, la „Asia Express”
Showbiz

Gina Pistol spune adevărul. Ce se întâmplă, de fapt, la „Asia Express”

Gina Pistol spune adevărul. Ce se întâmplă, de fapt, la „Asia Express”

Gina Pistol spune adevărul. Ce se întâmplă, de fapt, la „Asia Express”. Îndrăgita prezentatoare a vorbit, prin intermediul unei videoconferințe, în emisiunea Xtra Night Show, despre lucrurile cu adevărat autentice din timpul filmărilor la Asia Express.

„Este foarte greu. Imaginați-vă că noi stăm pe teren, fie soare, fie ploaie, fie vânt, fie frig, stăm pe teren toată ziua. Când stai acasă pe canapea nu simți căldura, umiditatea, nu simți poluarea, ploaia, nu simți vântul rece care bate și faptul că nu te odihnești cum trebuie. Nu mănânci și sunt foarte mulți factori care te dau peste cap.” a mărturisit Gina Pistol.

Acesta a mai spus că abia acum concurenții încep să lupte cu adevărat. Fiecare își dorește să câștige și pentru asta sunt în stare de multe lucruri. „Nu dezvălui nimic. Vă las să descoperiți singuri ce și cum”, a mai spus Gina.

Prezentatoarea Asia Express i-a îndemnat pe români să fie pozitivi, în această perioadă tulbure. Și să respecte regulile de izolare. „Nu ar strica sa rămânem puțin pozitivi. Știi dacă nimerești în nisipul mișcător, cu cât de zbați mai mult, cu atât te afunzi mai repede. Facem ce trebuie să facem, adică stăm acasă, și ușor, ușor, putem trece peste orice hop”, a mărturisit Gina Pistol.