Social

Greșeală la o descindere. O bătrână a leșinat după ce s-a trezit cu trupele speciale peste ea în casă

Greșeală la o descindere. O bătrână a leșinat după ce s-a trezit cu trupele speciale peste ea în casă
evz.ro

După ce au greșit adresa, la Carei, în județul Satu Mare, mascații de la trupele speciale ale Jandarmeriei au intrat în casă peste doi bătrâni bolnavi.

În acel moment, femeia din locuință a leșinat de spaimă și a avut nevoie de ajutor medical.

Cum s-a întâmplat totul

În dimineața zilei de miercuri, 19 octombrie 2022, în jurul orei 06:00, mascații de la trupele speciale ale Jandarmeriei au forțat ușa unui apartament situat la etajul patru al unui bloc de pe strada Ignișului, din Carei, în cadrul unei acțiuni împotriva traficanților de droguri.

Se precizează faptul că suspectul de trafic de droguri locuia un etaj mai jos, pe aceeași scară a blocului respectiv. Potrivit publicației Opinia de Carei, în apartamentul în care jandarmii au forțat ușa de la intrare locuiau doi vârstnici.

Trupele speciale au sunat la 112

Ulterior, după ce au realizat ce gafă au făcut, mascații de la Jandarmerie au sunat la numărul 112, chemând ambulanţa pentru acordarea de ajutor medical femeii în vârstă.

Familia victimei va cere daune pentru cele suferite

În acest context, fiica bătrânei a declarat : „Este inadmisibl ce s-a întâmplat. Mama a leșinat când au intrat mascații în casă. Și acum este sub efectul șocului. Se uită la ușa spartă și nu îi vine să creadă ceea ce i s-a întâmplat. Pur și simplu nu își aduce aminte ce s-a întâmplat, în afară de faptul că mascații i-au forțat ușa”.

De asemenea, familia bătrânei va apela la un avocat pentru a obține daune.

„Chiar dacă au greșit, consider că autoritățile ar fi trebuit să își asume acest lucru. Mama mea nu are nici măcar un proces verbal despre ceea ce s-a întâmplat. Am apelat la un avocat și vom demara demersurile legale care se impun în astfel de cazuri. Cineva trebuie să răspundă în fața legii pentru un asemenea abuz”, a mai spus fiica victimei din Carei.

Dar, se pare că, potrivit oamenilor legii, mascații au bătut mai întâi la ușă înainte de  a o forța, scrie opiniedecarei.ro