Gustare deliciasă de toamnă: Focacia cu dovleac. Un ingredient secret le face irezistibile
Când vine vorba de gătit, dovlecii sunt foarte versatili în utilizarea lor. Cele mai multe părți ale dovleacului sunt comestibile, inclusiv pulpa cărnoasă, semințele, frunzele și chiar florile.
Într-o cantitate de 100 de grame, dovleacul crud conține doar 26 kilocalorii de energie alimentară și este o sursă excelentă de provitamina A beta-caroten și vitamina A. Vitamina C este prezentă în conținut moderat. Dovleacul conține 92% apă, 6,5% carbohidrați , 0,1% grăsimi și 1% proteine.
Așadar dovleacul este o legumă fantastică pe care natura ne-o oferătoamna. În plus, dovleacul poate fi folosit în zeci de rețete: și dulci, și sărate, iar astăzi vă prezentăm o rețetă delicioasă de focaccia din dovleac.
Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Mod de preparare focacia cu dovleac:
Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a discutat despre recalcularea pensiilor și distribuirea taloanelor cu noile valori.…
Marți, 30 aprilie, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de vânt…
Conform Buletinului statistic de prețuri al Institutului Național de Statistică, în februarie 2024, prețurile produselor…
Judecătorul care supervizează procesul penal al lui Donald Trump legat de banii ascunși l-a amendat…
Echipa Ministerului de Finanțe lucrează în prezent la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului publicat…
Marți, Klaus Iohannis a semnat decretul pentru a promulga Legea care reglementează energia eoliană offshore.…
This website uses cookies.