În noianul de tristețe din întreaga lume este minunat să aflăm că mai există și oameni fericiți. Și unde ar…
Dovleacul este un aliment versatil care poate fi folosit pentru prepararea diferitelor rețete de mâncăruri și care poate fi consumat…
Dovleacul, originar din America de Sud, a fost introdus în Europa la sfârșitul secolului al XVI-lea, iar prima rețetă de…
În perioada 15-18 septembrie, în localitatea Kikinda, care se află la mai puțin de 80 de kilometri de Timișoara, are…
Indiferent de anotimp, nimic nu se compară cu gustul unor sarmale aburinde. Dar rețeta celor fierte în dovleac, pe care…
Când găsești un dovleac uriaș, stai și te gândești ce să faci cu el. Văzând mărimea lui exagerat de mare,…
"În sezonul rece creșteți consumul de legume mai consistente, de rădăcinoase, pentru că ele ne dau energie, sațietate și ne…
Gustare deliciasă de toamnă: Focacia cu dovleac. Un ingredient secret le face irezistibile Când vine vorba de gătit, dovlecii sunt…
Proprietățile semințelor de dovleac. Sunt o minune pentru tranzitul intestinal. Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai caracteristice…
Proprietățile dovleacului, vedeta de Halloween. Toamna este unul dintre anotimpurile cele mai bogate în fructe, legume sau legume, iar rafturile…
This website uses cookies.