Showbiz

Gwyneth Paltrow și Brad Pitt încă se iubesc, chiar dacă și-au spus adio cu ani în urmă

Gwyneth Paltrow și Brad Pitt încă se iubesc, chiar dacă și-au spus adio cu ani în urmă

Unele cupluri, chiar dacă se despart, rămân prieteni și chiar se mai șicanează, după ani lungi de despărțire.

Gwyneth Paltrow și Brad Pitt încă se iubesc, chiar dacă și-au spus adio cu ani în urmă

Chiar dacă și-au încheiat logodna cu zeci de ani în urmă, Gwyneth Paltrow și Brad Pitt încă se iubesc. Au arătat aceasta întregii lumii, care încă stă cu ochii pe ei, prin mesajele-dialog pe care și le postează, unul-altuia, în mediul online.

Fostul cuplu a stat de vorbă în mediul online, dovada în acest sens este o discuție, care a fost publicată pe site-ul Goop al lui Gwyneth Paltrow, la jumătatea lunii iunie a.c. În onoarea Zilei Tatălui, Paltrow a adus în discuție pe răposatul ei tată, cunoscutul regizor de televiziune Bruce Paltrow, care a murit în 2002 după o luptă cu cancerul, titrează CNN.

Nu voi uita niciodată când eram logodiți și el a venit la mine într-o zi, cu ochii plini de lacrimi, și mi-a spus: ‘Știi, nu mi-am dat seama niciodată ce înseamnă când spun că ai câștigat un fiu’. Adică, eu câștig un fiu‘”, a spus ea.

Ce impact a avut el asupra ta? De ce l-ai iubit, chiar dacă nu ne-am căsătorit, din păcate,” a vrut să știe frumoasa actriță.

Da, sigur„, a spus Pitt, râzând. „Oh, omule, totul se rezolvă, nu-i așa?”.

Da, așa este„, a răspuns Paltrow: „L-am găsit în sfârșit pe Brad cu care trebuia să mă căsătoresc. Doar că mi-a luat 20 de ani„.

Și e minunat să te am ca prieten acum„, a spus Pitt. „Și chiar te iubesc.”

Te iubesc foarte mult„, a răspuns, la rândul ei, Paltrow.

Cei doi au devenit un cuplu în 1994, după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Se7en”. S-au logodit în 1996, dar s-au despărțit câteva luni mai târziu, în anul următor. Ulterior, el s-a căsătorit și a divorțat de actrițele Jennifer Aniston și Angelina Jolie, în timp ce Paltrow s-a căsătorit și a divorțat de Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Ulterior, Paltrow s-a căsătorit cu producătorul Brad Falchuk, în 2018.

Foto: CNN (deschidere)/ retetesivedete (interior)