Lifestyle

Halep, declarații după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Ce spune despre disconfortul generat

Halep, declarații după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Ce spune despre disconfortul generat

Simona Halep, cunoscuta jucătoare de tenis din România care a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA a fost infectată cu noul virus la sfârșitul lunii trecute. Anunțul a fost făcut public pe Twitter:„Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19, scrie Simona Halep.

Jucătoarea de tenis scria atunci că are simptome ușoare: „Mă simt bine … vom trece prin asta împreună”.

Halep, declarații după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Sportiva a vorbit despre disconfortul generat de această problemă

Acum, Simona Halep a făcut primele declarații în acest sens și a liniștit pe toată lumea explicând faptul că se simte bine, continuă recuperarea și, din fericire, are simptome ușoare.

Halep: „Mă simt minunat…”

”Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Mă simt minunat”, a scris Simona Halep pe Twitter, în dreptul unei fotografii din izolare.

În urmă cu câteva zile, înainte de a afla rezultatul testului pentru coronavirus, Simona Halep a fost surprinsă la cumpărături. Potrivit prosport.ro, sportiva „a mers să cumpere un cadou, iar ulterior a ajuns la destinație și a fost ajutată de către șoferul ei să descarce bagajele din mașină”. Totul s-a petrecut înainte de a contacta SARS-CoV-2!

Reamintim că de aproximativ 10 ani, Simona Halep se confruntă cu o problemă de sănătate pe care a preferat să o țină ascunsă. Chiar și așa, celebra sportivă a reușit să facă performanță.

Simona Halep a vorbit şi despre disconfortul generat de această problemă cronică.

„Acum 10-11 ani eram în străinătate şi m-a luat durerea tendonului lui Ahile. Am făcut un test şi de atunci am avut parte de orteze. Am folosit zi de zi. Atunci când merg am renunţat la ele pentru că vreau să merg mai comod, dar când fac efort le folosesc în permanenţă. Am jucat şi fără ele pentru că le-am uitat şi am avut dureri şi am făcut febră musculară”, a spus Simona Halep pentru Asociaţia de Podiatrie, citată de spotmedia.ro.