Info Actual

Info Actual > Petclub > Halucinant! 70 de câini morți după ce au consumat un tip de hrană pentru animale
Petclub

Halucinant! 70 de câini morți după ce au consumat un tip de hrană pentru animale

Halucinant! 70 de câini morți după ce au consumat un tip de hrană pentru animale

Halucinant! 70 de câini morți și alți 80 de câini s-au îmbolnăvit după ce au consumat un tip de hrană pentru animale produsă de o companie din America. Producătorii au luat o decizie radicală.

Un producător american de mâncare pentru câini recheamă câteva produse după ce cel puțin 70 de câini și-au pierdut viața și alți 80 s-au îmbolnăvit din cauza consumării lor.

Mâncarea a avut niveluri prea ridicate de aflatoxină

Midwestern Pet Foods a transmis că rechemarea lotului a afectat brandul său Sportmix. Testările au arătat că mâncarea a avut niveluri prea ridicate de aflatoxină, un produs al mucegaiului care crește pe porumb și alte cereale. FDA-ul american a început o anchetă, conform BBC,

Mâncărurile produse în Oklahoma vor fi distruse

„Până pe 11 ianuarie 2021, FDA a luat la cunoștință moartea a peste 70 de animale de companie și îmbolnăvirea a alte 80 după ce au mâncat Sportmix”, se arată în comunicatul agenției.

Simptomele bietelor animale otrăvite cu aflatoxină includ vărsături, oboseală și pierderea apetitului. Toate mâncărurile produse în Oklahoma de companie și cu dată de expirare până pe 9 iulie 2022 sunt rechemate pentru a fi distruse.