Diverse

Halucinant! Cum a fost posibil ca într-un parc safari un ghepard să muște de cap un elev german

Halucinant! Cum a fost posibil ca într-un parc safari un ghepard să muște de cap un elev german
pixabay

La începutul acestei săptămâni, luni, 26 septembrie 2022, un fapt halucinant a avut loc în timpul unei excursii într-un parc safari din Olanda.

Halucinant: Cum a fost posibil ca într-un parc safari un ghepard să muște de cap un elev german

Un elev german de 17 ani a fost mușcat de cap și de braț de un ghepard într-un parc de safari olandez, luni. Grădina zoologică „Beekse Bergen” își revizuiește, acum, după acest incident incredibil, conceptul de siguranță. Adolescentul a fost rănit ușor, a declarat Safari Park Beekse Bergen, pentru media.

Ce s-a întâmplat, mai exact: Potrivit raportului, adolescentul vizitase parcul de safari de lângă Tilburg, în sudul țării, împreună cu doi colegi de clasă și părăsise drumul pietonilor, în ciuda avertismentelor. Băieții au intrat, totuși, în incinta prădătorilor, din relatările ulterioare.

Un ghepard, care este recunoscut pentru viteza incredibilă de reacție, s-a repezit ca din senin la tânărul elev și l-a mușcat pe braț și de cap. După tratament ambulatoriu în spital, acesta a fost externat. Din fericire, ceilalți doi prieteni nu au fost răniți și s-au ales doar cu o sperietură groaznică.

Ce povestesc angajații parcului safari: Potrivit unui purtător de cuvânt al parcului de safari, cei trei băieți au mers pe o potecă care este destinată doar vizitatorilor cu mașină. Aceștia au ignorat semnele de avertizare de pe marginea drumului. Când și-au dat seama că au ajuns în incinta prădătorului, au fugit, speriați și panicați. Cu toate acestea, una dintre feline a reușit să prindă un băiat. Vizitatorii dintr-o mașină au cerut ajutor.

Un îngrijitor de animale i-a adus în sfârșit pe elevi în siguranță. Un angajat a intervenit la momentul oportun. „Îngrijitorul era în apropiere și a ajuns rapid la fața locului. Cu mișcări amenințătoare către ghepard, a reușit să-l elibereze pe băiat din ghearele lui”.

La final toți s-au ales cu un șoc pe care nu îl vor uita ușor. Până și îngrijitorul se pare că are nevoie de timp ca să uite de evenimentul tragic și de-a dreptul halucinant.