Info Actual > Petclub > Halucinanta poveste a unor căței. Ce face fratele pentru sora lui bolnavă
Petclub

Halucinanta poveste a unor căței. Ce face fratele pentru sora lui bolnavă

Halucinanta poveste a unor căței. Ce face fratele pentru sora lui bolnavă

Povestea emoționantă a unor căței care își caută o familie te va impresiona până la lacrimi! Fratele mai mare are grijă de surioara lui surdă și aproape oarbă, la fel cum fac și oamenii.

Relația între un frate și sora lui mai mică este unică în lume

Povestea impresionantă îi are în centrul atenției pe doi căței, o fetiță pe nume Star, și fratele ei pe nume Denver. Acesta din urmă o ajută în fiecare clipă, arătându-i tot sprijinul şi curajul de care are nevoie. Numai datorită lui Denver, Star reuşeşte să ducă o viaţă asemănătoare oricărui alt patruped, potrivit potrivit Animal Zoo.

O viață complicată, care i-a marcat

În vârstă de trei luni, ei au ajuns la adăpostul Helen Woodward Animal Center după o viață complicată, care i-a marcat pentru totdeauna. Au fost găsiți abandonați într-o zonă rurală din Louisiana, SUA. Cuplul a avut grijă de căţeluşi până când şi-au recuperat puterile, după care i-au încredinţat unui adăpost.

Odată ajunşi în siguranţă la adăpostul HWAC din San Diego (SUA), toţi puii, cu excepţia lui Denver şi Star, au fost adoptaţi.

Când Star ajunge într-un loc nou şi neexplorat, începe să meargă fără să știe ce se petrece. Atunci, Denver o urmăreşte întotdeauna cu un ochi atent şi este gata să o susţină dacă are nevoie de ajutor.

Din păcate, din cauza stării de sănătate a cățelușei, adopția lor este una complicată, iar viitorul proprietar va trebui să îi ia pe amândoi la „pachet”.