Social

Haos în magazinele din Constanța! Oamenii au dat năvală în supermarket-uri înainte de intrarea în carantină

Haos în magazinele din Constanța! Oamenii au dat năvală în supermarket-uri înainte de intrarea în carantină

Constănţenii, speriaţi de carantina zonală din municipiu, au dat iama în supermakeuri şi hypermarketuri, pentru a-şi face provizii, potrivit replicaonline.ro.

Oamenii au năvălit la raioanele cu alimente şi au golit rafturile. De dimineaţă, în jurul orei 11, era gol în acest sector la magazinul Kaufland.

Nebunie în magazine, înaintea carantinei

Constănţenii au luat tot ce le-a picat în mână, de la făină, orez, mălai, legume, conserve, ulei şi apă, dar şi carne, lapte şi iaurt ori hârtie igienică.

Coşurile rau pline, iar oamenii cu mască pe faţă aşteptau la cozi kilometrice.

Constanţa, în carantină de azi, de la ora 20

Municipiul Constanța intră în carantină de vineri seară, pentru două săptămâni, după ce incidenţa cazurilor de infectare cu coronavirus a depăşit 9 la mia de locuitori.

Astfel, carantina va intra în vigoare vineri începând cu ora 20.00, pentru 14 zile.

Pe durata carantinei, circulaţia va fi limitată, fiind interzisă intrarea sau ieşirea din zona carantinată prin alte zone şi căi de acces decât cele deschise circulaţiei publice de pe drumurile naţionale, judeţene și comunale.

„(…) din populația totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2„, a anunțat Prefectura Constanța.

Rata de infectare în municipiul Constanța a ajuns joi la 9.11, iar în județ la 5.97.