Actual Diverse

Harry și Meghan, „retrogradați” pe site-ul Familiei Regale. Acum se situează deasupra lui Andrew, acuzat de abuz sexual

Harry și Meghan, „retrogradați” pe site-ul Familiei Regale. Acum se situează deasupra lui Andrew, acuzat de abuz sexual
Foto: Harry si Meghan, duci de Sussex/ twitter

Soții Harry și Meghan, duci de  Sussex au fost „retrogradați” pe site-ul oficial al Familiei Regale și se află acum chiar deasupra lui Andrew, pe lista de nume.

De când s-au mutat în Statele Unite, în urmă cu mai bine de doi ani, ruptura dintre Harry și Meghan, și alți membri ai Familiei Regale s-a adâncit.

Plecând din Marea Britanie, ei nu mai erau membri ai familiei regale în activitate, iar noua lor poziționare pe site-ul Familiei Regale reprezintă statutul lor actual.

Site-ul prezintă o listă a membrilor majori importanți ai familiei regale adulte, fiecare cu propria secțiune „despre”, iar până de curând ducele și ducesa de Sussex figurau cam la mijlocul clasamentului, sub membrii seniori.

Dar când site-ul a fost refăcut în urma morții reginei, cei doi au fost retrogradați pe locurile doi și trei de la coadă, chiar deasupra prințului Andrew, în noul clasament.

Harry și Meghan se află acum sub ducele și ducesa de Gloucester, ducele de Kent și prințesa Alexandra.

Soții Sussex și Andrew, fiul mijlociu al reginei Elisabeta, nu sunt singurii care au fost afectați de această restructurare. Prințul Michael de Kent, în vârstă de 80 de ani, și soția sa, Marie-Christine, au fost eliminați complet din pagină, deoarece nu sunt membri ai familiei regale în activitate.

Ducii de Sussex se aflau cândva chiar sub William și Kate pe lista familiei regale, atunci când locuiau în Marea Britanie – dar au fost plasați la scurt timp sub familia Wessex și sub prințesa Anne, după decizia acestora de a se muta în Statele Unite.

În timpul recentei șederi a soților Harry și Meghan în Marea Britanie, pe parcursul funeraliilor reginei, a existat o speranță că ruptura față de alți membri ai familiei regale ar putea fi vindecată.

Regele Charles a văzut „sclipiri extraordinare de speranță” și a fost „înveselit” de întâlnirea pe care a avut-o cu fiul său Harry și nora Meghan.

O persoană din interior a declarat pentru The Telegraph : „Rămâne valabil faptul că Regele îi iubește pe ambii săi copii.”

„În ultimele 16 zile au existat niște pâlpâiri extraordinare de speranță. În ceea ce privește viitorul, există speranța unui motiv de unitate.”