Diverse

Casa prințului Harry și Meghan Markle din Montecito, total diferită de palatele regale. Fotografii inedite

Casa prințului Harry și Meghan Markle din Montecito, total diferită de palatele regale. Fotografii inedite

Chiar dacă nu mai fac parte din Familia Regală, ducii de Sussex trăiesc ca-n sânul lui Avram, iar casa acestora din Montecito este pur și simplu un vis frumos pentru oricine privește fotografiile.

Ducii de Sussex s-au mutat în casa visurilor în iunie 2020, iar fosta actriță a dezvăluit într-un interviu mai vechi că s-au hotărât să cumpere această superbă locuință imediat ce au văzut-o, pentru că s-au îndrăgostit instantaneu. E drept că au plătit și suma de 14 milioane de dolari, dar oricine privește fotografiile, înțelege pe loc de ce.

„Este vindecare. Te simți liber”

„Am făcut tot ce am putut pentru a obține această casă. Pentru că intri și simți… Bucurie. Și expiri. Și calm. Este vindecare. Te simți liber.”, a spus Meghan pentru The Cut. Și nimeni nu o poate contrazice, ținând cont de faptul că minunata locuință are tot ce-i trebuie unei persoane ca să se simtă fericită.

Conacul este încadrat de copaci, inclusiv pini și chiparoși, iar grădina are o suprafață de 7,38 de acri. Deși nimeni nu a declarat oficial, se spune că Harry însuși ar fi plantat minunata nu-mă-uita în memoria mamei sale, Diana, fiind floarea ei preferată.

Teren de tenis, spa, piscină și loc de joacă pentru copii

Superba casă a soților Meghan și Harry dispune și de un teren de tenis, spa, o piscină în aer liber și chiar un loc de joacă pentru copiii lor. Dormitorul este tot ce-și poate dori vreodată o familie, fiind dotat cu un pat imens, cu două noptiere și o minicanapea. Cât privește baia, aceasta are nu doar cadă, ci și duș, dar și o cabină specială cu toaletă.

Pentru ca ducele și ducesa să se simtă cât mai bine, dormitorul se deschide spre o terasă unde există două fotolii albe, o masă de lemn și o canapea asortată. Sursele spun că Meghan și Harry sunt mândri de un pian primit cadou de la Tyler Perry pe care l-au așezat la loc de cinste.

Bucătăria este la fel de senzațională, iar când ducii vor să se relaxeze o pot face fie în camera de biliard, fie în cea de poker sau la bar… În ceea ce îi privește pe cei din suita cuplului, au patru zone separate, formate din dormitor, o baie privată, un dressing și o terasă în aer liber.