Info Actual

Info Actual > Showbiz > Hollywood se conformează regulilor împotriva coronavirusului! Cine se ascunde în spatele măștii?
Showbiz

Hollywood se conformează regulilor împotriva coronavirusului! Cine se ascunde în spatele măștii?

Hollywood se conformează regulilor împotriva coronavirusului! Cine se ascunde în spatele măștii?

Hollywood se conformează regulilor împotriva coronavirusului! Cine se ascunde în spatele măștii? Multe celebrităţi respectă regulile impuse de autorităţi, fie că vorbim de cele de la noi, fie de cele de peste hotare sau de peste Ocean. Multe dintre ele şi-au anulat sau suspendat proiectele în care erau implicate. Ca toți muritorii de râns, și starurile ies din casă doar de nevoie, la medic sau la cumpărături.

120Aşa s-a întâmplat şi acum, în cazul unuia dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood. Este vorba Mel Gibson! Legendarul actor și regizor, în vârstă de 64 de ani, a fost localizat marți după-amiază într-un local Whole Foods din apropierea moșiei sale de mai multe milioane de dolari din Malibu.

Actorul a mers la cumpărături şi a purtat mască de protecţie. Acesta este îmbrăcat foarte simplu, într-o pereche de pantaloni scurţi şi o cămaşă lejeră. Nici nu ai crede despre bărbatul grizonat, cu mască pe față, că, la un moment dat, era idolul femeilor.

Starul de la Hollywood are în prezent două proiecte în post-producție. Filmul de acțiune „Boss Level”, în care joacă alături de Naomi Watts și Frank Grillo, precum și thrillerul de acțiune „Waldo”, în care apare alături de Charlie Hunnam și Morena Baccarin.
Se spune că urmează să joace și în thrillerul de acțiune, „Force Of Nature”, cu Emile Hirsch și Kate Bosworth. În lucru se află și un al cincilea film „Lethal Weapon”, în care Gibson apare alături de Danny Glover.