Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Horoscop, 2 aprilie. Ce zodie a devenit foarte zgârcită?
Ezoteric

Horoscop, 2 aprilie. Ce zodie a devenit foarte zgârcită?

Horoscop, 2 aprilie. Ce zodie a devenit foarte zgârcită? . Predicțiile astrale pentru ziua de 2 aprilie, sunt oferite de astrologul Daniela Simulescu, conform DCNews.

Berbec

Îți este dor de familie, de membrii pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Chiar și așa, nu dispera! Sună-i sau scrie-le! Se vor bucura.

Taur

Venus încă se mai află în semnul tău, fapt ce îți permite să îți folosești în continuare famecul și carisma pentru a obține ceva.

Gemeni

Ți-ai creat o rutină, o disciplină pentru această perioada, dar parcă ceva lipsește. Îți face cu ochiul o serie de cursuri online.

Rac

Luna tranzitează semnul tău și dă drumul robinetului de nesiguranță. Toți apropiații trec prin clipe mai ciudate, nu este cazul să le readuci și tu aminte.

Leu

Obții un răspuns îmbucurător de la o persoană influentă din sfera profesională. Și se întâmplă asta exact atunci când credeai că nimeni nu îți mai acordă atenție.

Fecioară

Duci lupte serioase cu partenerul pentru a face niște achiziții. Acesta îți spune că nu este momentul, însă nu te lași înduplecat.

Balanță

Preferi ca astăzi să fii responsabil doar pentru gesturile și acțiunile tale. Ceilalți vor vedea asta ca pe un gest rebel sau copilăros.

Vărsătorii exersează răbdarea

Scorpion

Te abții să nu te cerți cu oamenii dragi, să nu le reproșezi nimic. Începi să simți sufocat de prezența lor. Este o zi bună pentru negocieri.

Săgetător

Verifică toate documentele înainte de a pleca la drum. Sunt posibile și întârzieri. Dacă o persoană îți cere un împrumut, nu ii da toată suma.

Horoscop, cu Mihai Voropchievici, pentru aprilie 2020. Vești bune ...

Capricorn

Persoana iubită sesizează și îți reproșează faptul că ai devenit foarte zgârcit. Te aperi invocând perioada actuală, dar nu va fi cea mai bună scuză.

Vărsător

Ești foarte interesat de cum să dobândești răbdarea necesară pentru funcționarea optimă a vieții personale. Până acum, trăgeai concluzii prea repede.

Pești

Vei fi tentat să cheltuiești exagerat de mulți bani pe haine sau lucruri nefolositoare. Gândește-te de două înainte ori dacă ai nevoie cu adevărat de ele în aceste clipe.