Lifestyle

Horoscop 20 aprilie: Eclipsa de soare hibridă aduce schimbări majore pentru anumiți nativi

Horoscop Sursa foto Redactia.ro
Sursa foto Redactia.ro

Pe 20 aprilie 2023, prima eclipsă hibridă de Soare în Berbec va avea un impact asupra tuturor celor 12 semne zodiacale. Această eclipsă este prima dintr-o serie de eclipse care va dura până în martie 2025.

Motivul pentru care unii oameni se tem de eclipse este aversiunea noastră față de necunoscut. Din punct de vedere astrologic, ele sunt considerate agenți puternici ai schimbării, atât în plan personal, cât și social, deoarece ele deschid începuturi care pot fi uneori prea bruște. Dar, în timp ce aceste răsturnări neașteptate ne apropie de destinul nostru pe termen lung, efectul lor spiritual este comparabil cu o intervenție divină, potrivit stylecaster.com.

Horoscopul Berbecului din 20 aprilie

Țineți cont de cine sunteți! Vei intra într-o poartă energetică puternică pe care o poți folosi în avantajul tău de acum până în 2025 datorită eclipsei de soare. Fii liderul care ți-a fost menit să fii având încredere în tine. Sunteți considerabil mai puternic decât credeți. Deși Pluto este responsabil pentru această eclipsă de soare în semnul tău, trebuie să fii conștient că renașterea personală și socială prin care treci este în beneficiul tău. Faptul că ești atât de aproape de norocosul Jupiter face ca acest început să fie o binecuvântare deghizată.

Horoscop Taur pentru 20 aprilie

De-a lungul următoarelor șase luni, temele de rezolvare, vindecare și renunțare vor fi prioritare, dar simți în inima ta că ceva a ajuns deja la o concluzie. Gândește-te la domeniile în care simțul tău de sine și/sau autonomia sunt amenințate. Marte, stăpânul eclipsei, este în conflict cu Chiron, vindecătorul rănit, ceea ce te poate face să te simți vulnerabil față de frați, colegi de muncă sau comunitate. Maniera ta de a vorbi ar putea fi mai impetuoasă decât în mod normal. Această eclipsă va fi un catalizator pentru schimbări în viața ta profesională și în sentimentul tău de autoritate, datorită lui Pluto.

Horoscopul Gemenilor din 20 aprilie

Acest incident marchează începutul unui nou capitol în care nu numai că vei conduce societatea, dar vei deveni și cunoscut. Neînțelegerea dintre Marte și Chiron, un subiect cu care lucrezi în permanență de acum până în 2025, este strâns legată de orice sentiment de vulnerabilitate pe care îl ai față de sentimentul de siguranță. Această eclipsă este testată de Pluto. Să mergi în necunoscut este un stimulent pentru obiectivele și sistemele tale de credință pe termen lung, deoarece te ajută să te apropii de destinul tău.

20 aprilie previziuni pentru  Rac

Conduci în față! Până în martie 2025, va începe să se producă un șir de eclipse. Treci în revistă un ciclu karmic și/sau cicatrici vechi, poate implicând un părinte sau o istorie de familie. Pluto în Vărsător provoacă o eliberare a resurselor și atașamentelor comune, ceea ce duce în cele din urmă la eliberarea ta.

Horoscop 20 aprilie Leu

Îndrăznești să pășești în necunoscut? Căldura este adusă de eclipsa totală de Soare, dar drumeția este mai dificilă decât pare. Vestea bună este că îți plac provocările mai mult decât orice altceva și că nu există niciodată un moment mai bun decât cel prezent pentru a-ți înfrunta teama de necunoscut. Te simți neliniștit și protector în legătură cu trecutul, mai ales când Marte și Chiron sunt aliniați. Este posibil să îți amintești o fostă rană sau un punct slab, dar prin 2025, vei lucra la repararea acestei energii. Poziția lui Pluto în sectorul relațiilor tale ar putea părea dezastruoasă sau ca o concluzie bruscă, dar în realitate te va elibera în mai multe moduri decât înțelegi.

Horoscop 20 aprilie Fecioară

Aveți încredere că planul lui Dumnezeu funcționează pentru dvs. Fundația ta ar putea fi zdruncinată în mod neașteptat de o tulburare. Marte se află în cuadratură cu Chiron, atrăgând atenția asupra unei răni subiacente pe care urmează să o vindeci (poate una de intimitate sau de autonomie). Pluto te provoacă, iar tu ai ocazia să schimbi dinamica contribuțiilor și a serviciilor pe care le aduci celorlalți, deoarece acest lucru te va elibera definitiv.

Horoscop Balanță pentru 20 aprilie

Relațiile sunt un punct forte pentru zodia ta, dar această eclipsă de soare duce lucrurile mai departe. Ești îndemnat să te gândești la independența ta ca urmare a unei treziri personale. Stabilește limite clare pentru tine (și în beneficiul relației tale) pentru a depăși orice atașament emoțional față de un artefact de familie sau față de relația ta cu o figură parentală.

Horoscop Scorpion pentru 20 aprilie

Horoscopul tău arată că ai de-a face cu moartea și renașterea. Rutina ta zilnică va fi modificată de eclipsa solară completă, care îți poate oferi și ție și spiritului tău o curățare de care ai mare nevoie. Chiar dacă s-ar putea să nu fiți conștient de fiecare acțiune care trebuie întreprinsă, există probabil un plan divin. Aceasta este o șansă pentru tine de a te opri și de a lua în considerare mecanismul dezvoltării tale și dacă aceste sisteme de credință încă se mai conectează cu tine. Pluto te va ajuta să iei contact cu sănătatea ta generală – mentală, fizică și spirituală.

Horoscopul Săgetătorului din 20 aprilie

Copilul tău interior iese la joacă în timpul acestei eclipse solare, activându-ți chakra inimii și revigorându-ți capacitatea de a te exprima. Este esențial să iei în considerare motivația din spatele dorințelor tale și dacă acestea sunt rezultatul unei dureri nerecunoscute. Ești sincer cu aceste comportamente și idei, sau ignori o rană din trecut? Marte se va afla în opoziție cu Chiron, vindecătorul rănit, aducând în atenție o slăbiciune pe care te străduiești să o rezolvi.

Horoscop 20 aprilie Capricorn

Această eclipsă de soare face ca totul să fie mai intim. Marte declanșează sectorul compromisurilor și al colaborărilor, inaugurând o perioadă de transformare care va dura până în 2025. Și chiar dacă acest lucru te duce înapoi la rădăcini, o rană nerezolvată ar putea afecta dinamica relațiilor tale. Nu neglijați ceea ce va fi revizuit în curând. În timp ce lucrezi la redefinirea a ceea ce ești, analizează dacă ai tendința de a fi defensiv în interacțiunile tale.

Horoscop Vărsător pentru 20 aprilie

Ceva îți stârnește interesul și te îndreaptă într-o nouă direcție. Sarcinile tale zilnice și obiceiurile de sănătate se vor modifica. Când te ocupi de obligațiile și sarcinile tale, este esențial să-ți menții autonomia și autenticitatea. Vulnerabilitățile tale și vechile resentimente ies la iveală în acest proces. Eclipsa, care va fi provocată de Pluto în semnul tău, va dezvălui cele mai întunecate laturi ale simțului tău de sine. Deși confruntarea cu aceste aspecte ale tale este dificilă, este totuși esențială pentru dezvoltarea și evoluția ta.

Horoscop pentru Pești

Eliberează-te și respectă-ți personalitatea distinctă. Deși Marte continuă să se concentreze pe recunoașterea și exprimarea de sine centrată pe inimă, eclipsa de Soare te va face să cauți stabilitate în situația ta financiară, precum și în sistemul tău de valori. Chiron, vindecătorul rănit, și Marte se vor ciocni, scoțând la iveală o rană anterioară sau o zonă de vulnerabilitate în ceea ce privește sentimentul tău de autoapreciere. Faceți loc pentru lucrurile care vă fac de fapt fericiți, fiind în același timp compătimitori cu copilul vostru interior. Eclipsa se va afla în opoziție cu Pluto în Vărsător, ceea ce poate atrage atenția atât asupra accentului pus pe apartenență, cât și asupra aspectului inconștient sau malefic al interacțiunilor cu oamenii din jurul tău, potrivit Antena3.