Lifestyle

Horoscopul lunii aprilie pentru Berbec, Taur, Gemeni și Leu! Eclipsa de soare hibridă va influența astrologic

horoscop sursă foto: evz.ro
sursă foto: evz.ro

Aceste previziuni astrologice pentru luna aprilie au fost realizate de către Mariana Cojocaru. În cadrul unei emisiunii televizate, astrologul a dezvăluit că eclipsa de soare hibridă va influența toate zodiile într-un mod diferit.

Următoarea lună care vine pune pe masă multe provocări pentru zodiile sub semnul Gemeni, Leu, Balanță și Scorpion, acestea sunt valabile atât pentru semnul zodiacal cât și pentru ascendent.

„Va fi o eclipsă solară hibridă. Va fi o eclipsă totală de Soare, combinată, de data aceasta, și cu eclipsă inelară. Când vorbim de un aspect de genul acesta, impactul este foarte mare. Neașteptat, în astrologie, acum avem combinate elementele. Eclipsa va fi pe cuspidă, între Berbec și Taur, la granița dintre cele două zodii”, a dezvăluit Mariana Cojocaru la „Lumea Nevăzută”, potrivit Unica.

Berbec

Pentru Berbec, prima zodie, veștile nu sunt lipsite de dezamăgiri. Mercur care va intra în retrograd în Berbec, fiind vorba despre o eclipsă solară hibridă, aspecte care îi atenționează asupra faptului că vor exista în această perioadă un marcaj de dileme existențiale. Mulți dintre ei pot avea conflicte interioare, altele pot fi deschise cu persoane din familie. Mulți dintre Berbeci vor fi nemulțumiți pentru fapotul că s-au realizat într-un sector existențial. Aceștia sunt foarte puternici și nu vor arăta faptul că sunt vulnerabili, că au răni interioare care se pot acutiza în timp. 

Taur

Acest semn zodiacal în această perioadă vor fi afectat de o dezorientare pe plan profesional. puneam de această eclipsă hibridă care va fi exact pe cuspidă între Berbec și Taur. Taurul este vizat în mod direct. Oricât am spune noi și oricât am face noi, el face în așa fel încât să înțeleagă ce mai are de rezolvat sau care sunt restanțele pe care nu le-a marcat până acum, în așa fel încât să le poată înțelege, decripta, ca să le poată rezolva.

Taurii se vor izola în căutarea unor răspunsuri, pentru dileme precum iubirea. 

Gemeni

La Gemeni există o degringoladă totală, pentru că avem Mercur retrograd care este patronul lor, în casa 11, în tranzit prin casa a 11-a în Berbec. Și e zona care le place lor cel mai mult, pentru că nu-ți îngrădește libertățile, care îți dă voie să zbori, să faci, să alergi. Când au impresia că au rezolvat ceva și că de-acum sunt liberi și pot să facă ce-i taie capul, realizează că nu-i așa, deci va fi o degringoladă. Sunt întorși din drum, au de rezolvat chestiuni din trecut de care și uitaseră, zăpăcesc acte, au tot soiul de lucruri care îi pun în gardă. Dar degringolada asta se duce foarte mult pe planul sentimental, pe planul relațional. Gemenii sunt într-o perioadă în care, dincolo de sentimente, se gândesc ce au de făcut, pentru că există anumite blocaje care țin de carieră și de business.

 Leu

Leii în această lună trebuie să fie foarte atenți la sănătate. Atenție sporită și pentru probleme de căsnicie sau angajamente sentimentale. Aceștia trebuie să aibă grijă în ce fel de relații decid să intre, cum sunteți cu persoanele respective, relațiile de familie, pentru că mulți Lei au tendința să super-protejeze membrii familiei, exact atunci când fac o greșeală majoră sau când păcătuiesc unii, alții.