Info Actual > Ezoteric > Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu: Câștiguri sub diverse forme pentru o zodie
Ezoteric

Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu: Câștiguri sub diverse forme pentru o zodie

Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu: Câștiguri sub diverse forme pentru o zodie

Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu: Câștiguri sub diverse forme pentru o zodie! Astrologul Camelia Pătrășcanu vine cu previziuni surpriză pentru toți nativii din zodiac. Cei mai vizați sunt nativii din zodia Rac și Săgetător. Nici Capricornii nu stau rău. Ei găsesc o formulă cu care să vină în întâmpinarea dorințelor.

Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu pentru Berbec
Berbecii, unii pot simți nevoia să își ia o vacanță sau tratează zia ca și când ar fi în vacanță. Nu vor să se îngrijoreze în legătură cu nimic, au umor și se simt bine, le merge bine.

Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu pentru Taur
Pentru Tauri, ziua este aducătoare, mai ales prima parte a zilei, de vești bune și stare bună, dar datorită altora care îi ajută, îi sprijină, așa că e bine să se asocieze cu persoanele potrivite.

Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni
Pentru Gemeni, zia aduce și în cazul lor, mai ales după ora 14:00, întâlniri și discuții fructuoase, sprijin. Unii flirtează.

Camelia Pătrășcanu: Câștiguri sub diverse forme pentru o zodie

Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu pentru Rac
Pentru Raci, bani sau câștiguri sub diverse forme sau rezolvări sub diverse forme și asta datorită faptului că găsesc soluții istețe, îndrăznețe sau apelează la cineva care le dă aceste soluții.

Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu pentru Leu
Pentru Lei, o zi aducătoare de încredere în propriile forțe, speranță dar și viziune clară și optimistă privind viitorul. Își urmează calea proprie.

Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară
Pentru Fecioare, ziua aduce o intuiție foarte bună. Chiar dacă luna este în Leu și invită la acțiune, în cazul Fecioarelor vorbim mai mult de intuirea acțiunilor sau scopurilor pe care le urmăresc ceilalți. În același timp, se rezolvă o problemă privind casa, acte.

Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu pentru Balanță
Pentru Balanțe, ziua este aducătoare, în special în zona prânzului, de invitații foarte tentante pe care poate e bine să le accepte. Ele pot viza și o călătorie.

Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion
Pentru Scorpioni, o zi aducătoare de succes, reușită, clarificări și inclusiv în privința banilor au niște vești bune, dar după-amiază.

Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător
Pentru Săgetători, vorbim de o zi care poate aduce invitații la o călătorie îndepărtată, pe care o pot începe să o pregătească. Pe de altă parte, o persoană pregătită, un specialist, le poate da un sfat bun, venit la timp.

Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn
Pentru Capricorni, ziua este marcată de discuții cu o persoană importantă pentru ei, poate fi partenerul de viață, în legătură cu ce ăși dorește această persoană și Capricornii găsesc o formulă cu care să vină în întâmpinarea dorințelor acestui om.

Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător
Pentru Vărsători, colaborări foarte frumoase astăzi, în special după prânz. Ele capătă niște note mai concrete, discuțiile sunt mai profunde așa încât ziua se poate încheia cu un acord.

Horoscop 24 noiembrie 2021. Camelia Pătrășcanu pentru Pești
Pentru Pești, multă muncă astăzi, de care au și drag și chef și, la finalul zilei, pot avea rezultate foarte bune. Lucrează cu spor, potrivit Antena 3.