Lifestyle

Horoscop 27 octombrie 2020. Ce zodie este foarte curioasă? Este o zi cu probleme

Horoscop 27 octombrie 2020. Ce zodie este foarte curioasă? Este o zi cu probleme

Horoscop 27 octombrie 2020. Ce zodie este foarte curioasă? Este o zi cu probleme. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, a prezentat horoscopul zilei de marți, 27 octombrie. Când Soarele este în semnul Scorpionului, nativii din zodia Leu sunt curioși, însă poate fi cea mai bună arma a lor.

Horoscop 27 octombrie 2020. Ce zodie este foarte curioasă? Este o zi cu probleme

Berbec

Abia faci față cu presiunea pe care o simți de ceva timp pe umerii tăi, deci nu vei fi capabil să gestionezi și problemele altora.

Taur

Rezolvi ceva pe ultima sută de metri la serviciu. Decizi să îi acorzi mai mult timp partenerului, dar el nu vrea rămășițe.

Gemeni

Toți se laudă în jurul tău, dar nimeni nu este în stare să rezolve nimic. Nu mai aștepta de la ei, învață să te descurci singur.

Rac

Pot apărea erori de judecată, așa că evită să dai ascultare primului impuls. Răbdarea poate fi aliatul tău.

Leu

Curiozitatea este des blamată, dar astăzi se va dovedi a fi arma ta cea mai bună. Doar așa vei afla ce alții își doresc.

Fecioară

Ești non-stop pregătit să dai replica persoanelor care te scot din sărite. Parcă ai vrea să le pedepsești, nici tu nu știi de ce.

Balanță

Profiți de neatenția partenerului și iei singur mai multe hotărâri care vor avea impact în viața de cuplu.

Scorpion

Prietenii nu sunt buni doar atunci când ai nevoie de ei, iar astăzi ți se va demonstra acest fapt. Învață să fii mai tolerant.

Săgetător

Descoperi o minciună care te indispune pe durata întregii zile. Partenerul va dori să te ajute, dar nu îl vei lăsa.

Capricorn

Comunicarea va avea de suferit, mai ales cea de la locul de muncă. Există multă confuzie și puțină dorință de înțelegere.

Vărsător

Alegi să te descurci cu resursele actuale. Refuzi orice ajutor și chiar vrei să demonstrezi de ce ești tu capabil.

Pești

Ești prea impresionabil. Colegii îți ascunde mai multe informații pentru că știu că te vor afecta din punct de vedere emoțional.