Lifestyle

Horoscop 7 aprilie 2023: Care sunt zodiile care au parte de distracție în weekend

Horoscop Sursa foto dreamstime.com
Sursa foto: dreamstime.com

Weeekend-ul acesta începe în forță, cu multă distracție, pentru majoritatea nativilor. Până atunci însă, la serviciu rutina vă scoate peri albi, dar se întrezăresc și câteva oportunități profesionale.

Atenție cum abordați provocările la serviciu – e de muncă serios și mai ușor cu lauda de sine, că și așa sunt destui invidioși prin preajmă. În relațiile de familie și cu persoanele apropiate astrele recomandă tact și flexibilitate, fiți atenți la nevoile celorlalți și dispuși la compromisuri. Altfel, riscați să generați situații tensionate pe termen lung și chiar nu aveți nevoie de așa ceva. Iată cum ce prezic astrele pentru ziua de mâine.

Berbec

Ar fi bine să vă mai şi odihniţi că o să o luaţi de luni de la capăt cu serviciul, dar și cu treburile de acasă pe care nu puteți să le mai amânați. Dacă nu vreți să leneviți, găsiţi-vă o ocupație deconectantă, poate ieșiți să faceţi ceva mişcare împreună cu familia sau cu prietenii sau poate mergeți la o petrecere ad-hoc.

Taur

Weekend-ul acesta pregătiţi-vă sufleteşte pentru o relansare, ca să nu rataţi prilejul care vi se oferă săptămâna viitoare de a face echipă cu oameni de calitate. În familie, poate contribuiţi şi voi cu un cadou sau o acţiune caritabilă, pentru că prea i-ați neglijat pe cei apropiați și ar fi frumos să le răsplătiți efortul de a vă suporta hachițele.

Gemeni

Weekend-ul acesta este posibil să luaţi parte la un eveniment, o aniversare sau un spectacol, oricum este ceva festiv. Prin urmare, cel mai bine ar fi ca azi să vă odihniți și să stați mai mult pe acasă. Nu vă faceți planuri pe termen lung căci nu se știe cum se finalizează întâlnirile neplanificate.

Rac

Astăzi sarcinile de rutină vă duc la exasperare. După ce terminați programul, poate plecaţi într-o raită pe la prieteni că le-aţi rămas datori cu o vizită sau poate ieșiți împreună în oraș. O revedere cu cineva care a lipsit din viaţa voastră vă poate da planurile peste cap, dar în sensul bun.

Leu

Astăzi, vă caută cineva care vrea să reînnodaţi o relaţie, profesională sau de prietenie. Nu ezitați, căci există potenţial de ambele părţi. Atenție însă la schimbările de ritm și fiți atenți la promisiuni, căci aveţi treburi și pe acasă. Dacă vreţi să ieşiţi pe seară, apelați la prieteni sau la familie și evitați cunoștințele întâmplătoare.

Fecioară

Este foarte posibil ca astăzi să primiţi laude în public pentru ce-aţi lucrat în ultima vreme și poate fi vorba și de o recompensă. Fiți atenți dacă vi se cere să participați la un nou proiect, nu vă etalaţi calităţile şi nu aşteptaţi reacţii elogioase din partea tuturor colegilor, nimeni nu îi înghite pe supercompetenți.

Balanță

La serviciu, un coleg vă solicită să începeți o colaborare de care aţi putea profita cu toţii. Poate fi o oportunitate profesională pe termen lung. După program, prietenii vă cheamă la un grătar sau la o ieșire în aer în oraș. Dacă nu e greu de ajuns și nu vă strică programul, daţi o fugă, prea i-ați neglijat mult timp.

Scorpion

Astăzi sunteți în mișcare, fie la muncă, fie acasă. Aveți de mers prin oraş și este posibil să vă revedeţi cu cineva cu care aveti multe în comun și cu care nu v-ați mai întâlnit demult. Dacă tot ieșiți, daţi o raită și prin magazine să vă luaţi ceva lucruri noi pentru casă sau grădină, ca să vă faceți și voi o mică plăcere.

Săgetător

La serviciu nu se întâmplă nimic nou, dar vă caută nişte cunoscuți care au cam lipsit din peisaj şi vor să petreceţi ceva timp împreună. Poate vă faceţi un program comun de ieșit în oraș, că v-aţi săturat de atâta stat în casă. Dacă nu vă atrage compania, ieșiți la plimbare, cu bicicleta sau pe un teren de sport.

Capricorn

Astăzi apare cineva care o să vă facă să uitaţi de griji, de stresul prin care aţi trecut şi poate viaţa voastră profesională o să capete o altă direcție. După program, primiți o invitaţie la distracţie şi-o să revedeţi nişte prieteni cărora le-aţi dus dorul. Nu stați pe gânduri, aveți nevoie să vă reîncărcați bateriile.

Vărsător

Poate daţi nişte telefoane să vă sfătuiţi cu nişte colegi mai apropiați ca să ştiţi ce alegere să faceţi la muncă. Se poate ca problema cu care vă confruntați să vă acapareze cu totul. Nu vă neglijați familia şi persoanele apropiate, aveți nevoie de susținerea lor.

Pești

Pe plan profesional lucrurile merg bine, dar relaţia sentimentală mai are şi coborâşuri. Nu vă pierdeți speranța, vin şi vremuri bune în zodia voastră. Poate plecați împreună într-o mică excursie și îi oferiţi persoanei apropiate aprecierea de care are nevoie din partea voastră. De voi depinde să dregeți situația.