Lifestyle

Ce ți-au rezervat astrele astăzi bani, dragoste, putere? Horoscopul zilei pentru 6 aprilie 2023

Horoscop Sursa foto dreamstime.com
FOTO: dreamstime.com

Pești! Sunteți tot ceea ce vă doriți să fiți. Tot ce trebuie să faci este să te armonizezi și să-ți amintești adevărata ta natură. Așadar, acordați-vă timp și amintiți-vă cine sunteți. Este timpul să vă reconectați cu acea sursă infinită de putere din interiorul vostru.

Te auzim, Săgetătorule! Pofta ta de aventură este insațiabilă. Cât despre autobiografia ta? Se numește „Pe muchie de cuțit”. Dar, există doar atât de multe riscuri pe care ți le poți asuma într-o viață. Așa că, fă-ți o favoare și ia-ți ritmul. Făcând pași lenți și, vei putea ajunge la destinația dată cu stil.

Scorpion, dacă sinele tău superior ți-ar putea spune un singur lucru, acela este că te descurci bine! ! Continuă să strălucești în lumina ta și să aduci mai multă bucurie, frumusețe în această lume. Angajamentul tău față de meseria ta va fi răsplătit în mare măsură!

Horoscop 06 aprilie 2023

Berbec Încă o dată, energia lunii pline te încurajează să aprinzi lampa conștiinței și să reflectezi asupra vechii povești. Iată un îndemn de jurnal cu care să vă începeți ziua: îmi servește vechea poveste și cum o pot înlocui?

Un singur cuvânt: dezordine. Găsește o ieșire sănătoasă pentru a elibera emoțiile stagnante în timp ce le mulțumești pentru tot ceea ce te-au învățat și continuă să te învețe. Ce e mai bun urmează să vină. Amintiți-vă că nimeni nu poate face munca murdară în locul vostru. Trebuie doar să fiți dispuși să vă așezațiși să ascultați ce are de spus. Sfat? Dedică-ți timp curățeniei de primăvară în această săptămână. Este timpul să renunți la vechile povești cu iubire.

Taur

Dacă sinele tău superior ți-ar putea spune un lucru acum, este că trebuie să ai încredere deplină în intuiția ta. Dacă acea voce a înțelepciunii din interior îți spune că cineva se poartă dubios cu tine sau încearcă să-ți sară jocul în vreun fel, ai încredere în ea. Nu trebuie să te duci să cauți dovezi când fiecare gram de ființă a ta te protejează să nu sari cu capul înainte într-o potențială situație toxică. Nu pune toate cărțile pe masă imediat. Sfat: Protejează-te. Protejează-ți spațiul.

Rac

Ai avut zilele tale în care te-ai îndoit de potențialul tău. Ai avut zilele tale în care ți-ai dat puterea. Dar, versiunea 2.0 a ta, știu că este de neoprit! Așa că, continuă să te prezinți la misiunea ta cu o inimă curajoasă și deschisă, știind că Universul conspiră mereu pentru a se asigura că ai parte de cea mai bună experiență posibilă cât timp ești aici, pe tărâmul pământesc. Când vine vorba de iubire și de alte intoxicări, rămâi deschis. Este timpul să transmutați amărăciunea trecutului într-un elixir dulce, pe măsură ce aveți încredere că ceea ce căutați vă caută și pe voi.

Gemeni

Gemeni Iată o idee nebunească: dacă, în schimb, se rezolvă? Dacă algoritmul Universului este conceput pentru a-ți susține procesul de împletire a viselor? Ai încredere că o ai pe Lady Noroc care face rumba alături de tine, permițându-ți să realizezi ceea ce odată ai considerat imposibil. Așadar, urmează îndrumarea divină pe care o primești în acest moment, pe măsură ce pășești în câmpul cuantic al miracolelor. PS: Orice este posibil, Gemeni!

Leu

Acesta este timpul tău de a străluci și de a apărea ca personaj principal în marea producție a vieții tale! Doar un memento: poți avea tot ceea ce îți dorești dacă îți pui inima și mintea la contribuție, Leo. Așadar, schimbă convingerile interne care te împiedică să-ți îmbrățișezi puterea și potențialul. Apără ceea ce crezi cu o inimă curajoasă, în timp ce îți permiți să faci câteva greșeli pe parcurs. Oh, și încă un lucru! Eliberează-te de ideea de perfecțiune pe măsură ce îmbrățișezi spiritul jocului.

 Fecioară

Ne-am prins, nu există suficient timp pentru a face toate lucrurile pe care vrei să le faci, pe care te simți chemat să le faci. Dar, asta nu înseamnă că nu îți poți dedica timpul și energia măcar unora dintre darurile care îți solicită atenția în acest moment, fie că este vorba de a învăța o nouă formă de dans sau de a te antrena pentru a fi instructor de pilates. Doar un memento: găsirea unui echilibru între ceea ce faci pentru bani și ceea ce faci pentru dragoste te va ajuta să crești și să te extinzi în mai multe moduri decât îți poți imagina.Sfat: Găsește un echilibru între ceea ce faci pentru dragoste și ceea ce faci pentru bani.

Balanță

Balanță, te prezinți în marea producție cosmică a vieții tale cu energie de caracter, arătând și simțindu-te ca o capcană a setei *și* inspirându-i pe toți cei pe care îi întâlnești pe parcurs să pășească în magia lor! Dacă Universul ți-ar putea spune un lucru, acela este că ești în el!

Ești în viața pe care ți-ai manifestat-o! Așadar, treci prin această realitate cu o inimă curajoasă și deschisă, știind că fiecare experiență este perfectă și că fiecare experiență te propulsează în direcția creșterii. Dacă îți dorești un parteneriat stabil și angajat, ai încredere că dorința ta se va împlini în curând! Sfat : Relaxează-te. Totul se adună pentru tine!

Scorpionul

Dacă sinele tău superior ți-ar putea spune un lucru, acela este că faci bine, tu, frumos! Așa că, continuă să faci *tu*! Continuă să strălucești în lumina ta și să aduci mai multă bucurie, frumusețe în această lume. Angajamentul tău față de meseria ta va fi răsplătit în stil mare, Scorpionule.

Ce nu vrei să faci: dăruiește-ți inima și sufletul acelor tipuri indisponibile emoțional. Știi deja cine sunt oamenii tăi. Să știi că este în regulă să te sprijini pe ei atunci când lucrurile devin dificile. Știi mai bine decât să te încurci cu un anumit cineva care este indisponibil emoțional.

Săgetător

Te auzim, Săgetătorule! Pofta ta de aventură este insațiabilă. Cât despre autobiografia ta? Se numește „Living On The Edge”. Dar, există doar atât de multe riscuri pe care ți le poți asuma într-o viață. Așa că, fă-ți o favoare și ia-ți ritmul. Făcând pași lenți și deliberate, vei putea ajunge la destinația dată cu stil.

Oh, și încă un lucru! Evitați să luați decizii pripite în această perioadă. Când aveți dubii, faceți o listă cu argumente pro și contra. Găsirea unei poziții de mijloc între latura intuitivă și cea logică vă va permite să faceți ceea ce este bine pentru voi și pentru colectiv.

Capricorn

Dar, ce înseamnă succesul pentru tine, Capricorn? Mai important, crezi că ai realizat ceea ce ți-ai propus? În loc să cauți o validare externă, întoarce-ți privirea spre interior, frumoaso. Ia-ți un moment pentru a recunoaște călătoria ta, bătăliile pe care le-ai câștigat și cunoștințele pe care le-ai transformat în înțelepciune.

Totuși, acum nu este momentul să te odihnești pe lauri. Este timpul să revizuiești planul pe termen lung și să te rupi în poțiuni de mărimea unei mușcături. Ceva ne spune că mai sunt mulți munți pe care trebuie să-i mutați!

Vărsător

Sindromul impostorului, te pune la îndoială, dorința arzătoare de validare externă, așteptarea ca altcineva să-ți dea undă verde. Ce este înăuntru: să crezi în puterea și potențialul tău, să-ți creezi conștient destinul în colaborare cu forțele divine și să-ți amintești că ești de neoprit!

Este posibil ca în zilele următoare să se prezinte oportunități de creștere și expansiune. Capacitatea ta de a lua viața de coarne se va dovedi a fi cea mai mare superputere a ta, Vărsătorule. Sfat : Oportunitățile de creștere și expansiune sunt susceptibile să se prezinte în zilele următoare.

Pești

Pești, tu ești bucuria, tu ești dragostea, tu ești fericirea și tu ești creativitatea. Ești tot ceea ce îți dorești să fii. Tot ce trebuie să faci este să te acorzi și să-ți amintești adevărata ta natură. Așadar, acordă-te și amintește-ți cine ești. Reconectați-vă cu acea sursă infinită de putere din interiorul vostru. Ești de neoprit. Ești tot ceea ce aspiri să fii, și chiar mai mult!